Het ontstaan van De Edelstenenjungle

Hallo leukerds!

Ik ben Renie. Ja, die naam komt niet vaak voor. En nee, het is geen Remie, maar ReNie. Met de N van Renie :p Het is een Japanse meisjesnaam. En weer een nee: Ik heb geen Japanse roots. Don't blame me! 

Oké, goed. Vanaf het moment dat ik kan lopen, ben ik een struiner. Alles wat glinstert, kleurrijk is of lekker voelt, raak ik aan, pak ik op en neem het mee naar huis. Als peuter nam ik naast stenen ook slakken en vlinders mee in huis, wat de laatste twee betreft houd ik me tegenwoordig in. Maar nog altijd is mijn fascinatie voor stenen een feit. En helemaal niet alleen de allermooisten van De Edelstenenjungle hoor, ook de alledaagse kiezels en schelpjes aan het strand raap ik op. Zoals, zie foto, in Zandvoort. "K*t, je knot staat er niet op! Sta nou eens stil!", klaagt de vriendin die mee was. Met haar mobiel in de aanslag voor een foto van mij & mijn natuurlijke gedrag.

Natuurlijk hoeft jouw huis niet zo'n Edelstenenjungle te worden als dat van mij, maar ik ben er zeker van: in origine zijn wij allemaal verzamelaars! Voorgeprogrammeerd om alles op te rapen wat kleurt, glimt en fascineert. 

Met De Edelstenenjungle wil ik me helemaal overgeven aan mijn verzamelwoede. En jou blij maken waar ik zelf van ga glimlachen als ik er alleen al maar aan denk: edelstenen en mineralen! De Edelstenenjungle is geen keiharde winstgevende onderneming. Mijn doel is jou gelukkig te maken met waar ik gelukkig van word. Met veel liefde run ik De Edelstenenjungle naast een hele toffe, fulltime baan in de zorg. Vanuit verwondering zoek ik in alle rust en aandacht de stenen uit die mij prikkelen en blij maken. Deze neem ik mee, show ik jou en als je ze wilt overnemen kun je ze kopen via de webshop. 


Struin je eigen weg en snuffel lekker rond in De Edelstenenjungle! De knuste webshop in edelstenen en mineralen. 

 

Liefs Renie!