Check deze prachtige kwaliteit gouden driehoek punten! Zet in elke vertrek van je huis een gouden driehoek en geniet van een harmonieuze sfeer.
Deze gouden driehoek bestaat uit drie half geslepen punten. Aan de voet van de punten is het ruwe, oorspronkelijke karakter van de stenen mooi zichtbaar en in de geslepen punten ontdek je regenboogflashes.
Deze drie stenen samen, amethist, rozenkwarts en bergkristal, zorgen volgens de kristallenleer voor rust, balans en harmonie. Alle drie behoren ze tot de kwartsfamilie. 
De punten zijn speciaal door De Edelstenenjungle bij elkaar gezocht. De rozenkwarts zorgt voor liefde, de bergkristal voor zuiverheid en de amethist voor een gevoel van bescherming. 
Je krijgt de set die je op de foto ziet. De stenen komen uit Brazilië. Samen wegen de punten 596 gram. De langste punt is 7 cm hoog en als je de drie punten strak tegen elkaar aan zet, zijn de zijden van de driehoek zo’n 10 cm lang.  Een prachtige gouden driehoek set die een prominente plek in je huis verdient.

De steen van de liefde in de vorm van een hartje: hoe zoet! Rozenkwarts staat voor, jawel, liefde. Voor je vrienden, familie, goede collega's, maar ook voor liefde voor jezelf. 
Door zijn kleinere formaat past hij prima in je broekzak en huist zo de hele dag met je mee. Als je hem even uit je zak haalt om vast te houden, is ‘ie heerlijk voorverwarmd!
Deze lieve steen is eigenlijk fijn voor iedereen. Kind, hond, kat of oma, iedereen kan wel wat zachtheid gebruiken. 
Bij bestelling ontvang je een van de hartjes die je op de foto’s ziet. Uiteraard zijn ze allemaal heerlijke roze en mooi strak geslepen.

De steen van de liefde in de vorm van een hart: hoe zoet! Rozenkwarts staat voor, jawel, liefde. Voor je vrienden, familie, goede collega's, maar ook voor liefde voor jezelf. 
Als je graag mediteert met stenen of dat wil gaan doen, raad ik je deze echt aan. Hij voelt heerlijk zacht en is een fijn formaat voor in je hand om goed op te kunnen focussen. 
Deze lieve steen is eigenlijk fijn voor iedereen. Kind, hond, kat of oma, iedereen kan wel wat zachtheid gebruiken. 
De roze glimmert komt uit Madagascar en is zo'n vijf centimeter lang. Je krijgt een hart gelijkend aan het hart op de foto's. Allemaal prachtig geslepen en heerlijk roze.  

Aanschouw deze magische schijf stam! Mét kristalvorming en natuurlijke opening en prachtige tekeningen. Ooit was hij onderdeel van een boom die wel 225 miljoen jaar oud kan zijn. Misschien knaagden dinosaurussen aan de sappige voorjaarsscheuten die de boom ooit maakte. In ieder geval leefde hij ver voor de komst van de allereerste mens. Het gebrek aan voorstellingsvermogen hoelang dat geleden is, maakt deze schijf in beleving bijna buitenaards. Het idee dit ooit groeide onder dezelfde zon als waar wij zo meteen genietend inzitten als hij even zijn toet laat zien, vind ik magisch en ergens ook kwetsbaar. Het wakkert bij mij de drang aan om zuinig om te gaan met onze aarde en zijn fantastische geschiedenis.
Volgens de kristallenleer spreekt versteend hout je creativiteit aan. Het kalmeert, relativeert en werkt bijna troostend in situaties waarin je je wat ontheemd of niet thuis kunt voelen. Versteend hout geeft een gevoel van welbehagen en welbevinden. Last van heimwee? Voel je je wat onrustig door een nieuwe situatie waarin je verkeert? Ik zeg: versteend hout! Deze prachtige schijven kun je rechtop zetten in een standaard, maar net zo goed neerleggen op bijvoorbeeld je nachtkastje. Zet er een glas water op en leg je lievelingssteen van het moment erbij: super stylish en fijn!
De schijven komen uit Madagaskar. Hij weegt 223 gram, is op de breedste punten 14 bij 12 cm groot en kost 23.95 euro.