Kun je te veel gouden driehoeken in huis hebben? Als het aan De Edelstenenjungle ligt, NOOIT!

Deze gouden driehoek bestaat uit drie ruwe stukken. Amethist, rozenkwarts en bergkristal. De drie stenen samen zorgen volgens de kristallenleer voor rust, balans en harmonie. Alle drie behoren ze tot de kwartsfamilie. 
De ruwe sets zijn speciaal door De Edelstenenjungle bij elkaar gezocht. De rozenkwarts zorgt voor liefde, de bergkristal voor zuiverheid en de amethist voor een gevoel van bescherming. Ondanks dat de stukken ruw zijn, dus onbehandeld, zie je hier en daar een regenboogje in het stukje bergkristal. 
Een set weegt tussen de 288 tot 310 gram en de stenen zijn zo’n 6 cm lang. Als de drie stenen samen een driehoek vormen, zijn de zijden zo’n 10 cm lang als de stenen strak tegen elkaar aanliggen.
Je krijgt bij bestelling een set soortgelijk aan dat van de foto.  De stenen komen uit Brazilië. 

Check deze heerlijke shiners! Familie van de veldspaat dus mét heerlijke flashes, deze regenboogmaanstenen. De zwarte stippels die je ziet, is zwarte toermalijn. Maansteen heeft volgens de kristallenleer een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Hij zou de vruchtbaarheid en zwangerschap bevorderen. Leuk cadeautje voor iemand die zwanger is! 
Bij bestelling ontvang je een steen soortgelijk aan die je op de foto's ziet. Ze komen uit India, wegen tussen de 35 en 50 gram en zijn zo'n 5x3x2 cm groot. 

Kijk nou hoe zoet! Wie wel zwarte toermalijn kent en nu voor het eerst rubelliet ziet (roze toermalijn), herkent onmiskenbaar de blokkige lijnenstructuur van toermalijn. Maar dan nu in het roze! Draai dit ruwe stuk in je hand en je ziet hem overal glinsteren! Tussen de kwarts zie je ook nog langwerpige, glasachtig, glimmende stukjes wit. Dat is albiet. Albiet staat bekend om zijn orde scheppen. Bovendien kan hij moed en vertrouwen geven in nieuwe situaties zoals verhuizen naar een nieuwe woonplaats of samenwonen.
Toermalijn is volgens de kristallenleer een aardende steen, die staat voor groei en bloei. Niet alleen voor jou, maar ook voor dier en plant… en bloem! Roze toermalijn heeft deze eigenschappen ook en heeft daarnaast zoals de meeste roze stenen, een zachte en lieve energie. Liefde, passie, levenslust en ontspanning zijn de kernwoorden voor deze rozert die je aan alle kanten tegemoet glimt. Daarnaast kán hij ondersteunend zijn bij vermoeidheid. Het is een heerlijke steen om een tijd vast te houden in je hand. Ondanks dat het een ruw stuk is, voelt hij warm en zacht. Een veelzijdige vriend dus, die je cadeau kan doen aan iemand van wie je houdt, heel fancy tussen je planten kan leggen of op je altaartje kan zetten om er geregeld mee te mediteren.
Bij bestelling ontvang je de steen die je op de foto’s ziet. Hij weegt 179 gram, is zo’n 8 bij 5 bij 4cm en komt uit Brazilië, uit Minas Gerais.

Sodaliet ruw

€ 2,50

Sodaliet ruw

€ 2,50

Check deze prachtige blauwe steen met zijn structuur waar je toch rustig een middagje in zou willen ronddolen als het een landschap zou zijn… Mijmerdemijmer. Ja, ik ben fan van deze lieverd. Niet alleen door zijn uiterlijk, maar ook door de werking.
Sodaliet is een troostende steen. Hij zwakt gevoelens van verdriet af als zachte regen in je gezicht.
De steen helpt je situaties te aanvaarden zoals ze zijn en helpt je trouw te zijn aan jezelf.
De sodalieten uit de webshop komen uit Brazilië en zijn zo’n 6 centimeter lang. Je krijgt er eentje gelijk aan de exemplaren op de foto.

Er zit een prijskaartje aan dit prachtige ruwe gesteente, maar dan heb je ook wat. Azuriet in graniet wordt ook wel de K2-jaspis genoemd, omdat hij wordt gevonden aan de voet van de K2 berg in Pakistan, de op één na hoogste berg van de wereld. Verder heeft de steen weinig met jaspis van doen hoor, de namenbedenkers binnen de edelstenenwereld hebben er nu eenmaal een handje van om alle stenen met vlekkenpatronen maar jaspis te noemen. Opvallend is ‘ie wel he? Met zijn helder blauwe stippen op zijn zilverwitte huidje. De blauwe stippen zijn de azurietdelen in de steen en het zilverwitte is graniet. Een combinatie die zeldzaam is. K2-jaspis is volgens de kristallenleer een spirituele steen en tegelijkertijd ook een aardende steen. Mediteer je stenen? Dan kan dit jouw grote vriend zijn. Door meditatie kan hij je helpen laten inzien waar je behoeftes liggen. Hij geeft zelfvertrouwen, kan helpen tegen nachtmerries en kán je spirituele dromen geven. Past deze rust uitstralende ‘glimstippel’ bij jou op je altaartje? Adopteer hem dan met liefde.
Bij bestelling krijg je de steen die je op de foto’s ziet. Het stuk weegt 811 gram, is zo’n 12 bij 10 bij 7 cm groot en komt uit Pakistan.

Wat een warmte straalt deze rode aventurijn uit, met zijn zachtrode kleur in aardetint. Hij glinstert ook nog eens prachtig! Aventurijn heeft volgens de kristallenleer een kalmerende werking. Hij geeft rust en een opgeruimd gevoel. Vanuit ontspanning kan hij je helpen geduldiger en toleranter te worden. Aventurijn kan zorgen voor een betere focus om zo gemakkelijker je doelen te bereiken. Rode aventurijn maakt daarnaast besluitvaardig, positief en creatief. Het is een activerende steen die jou kan bijstaan om je in je kracht te laten zijn. Misschien dus niet per se een steen voor op je nachtkastje, maar als je veel achter je bureau zit, is ‘ie daar zeker het uitproberen waard.
Bij bestelling ontvang je een steen soorgelijk aan de stenen die je op de foto’s ziet, allemaal door mij geselecteerd op hun schoonheid. Ze zijn zo’n 7 bij 6 bij 3cm en komen uit Brazilië.

Fuchsiet ruw

€ 2,95

Fuchsiet ruw

€ 2,95

Voel je je wel eens uitgeblust door alle energieën van mensen om je heen die je oppikt? Dan is deze groene glinsteraar het proberen waard. Mensen die werken met mensen hebben baat bij deze beschermende steen. Fuchiet helpt inzicht geven in waarom je op een bepaalde manier omgaat met mensen en hoe anderen met jou omgaan. Daarnaast versterkt hij je gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid.
De fuchsieten uit de webshop zijn vrij plat van vorm en zo’n 8 cm lang. Ze komen uit Brazilië. Gaan ze in jouw vensterbank liggen schitteren? Want dat doen ze echt vrij hard.

Pyriet ruw

€ 5,95

Pyriet ruw

€ 5,95

Ow hij is helemaal niet verlegen hoor, maar helaas wél ineens als hij op de foto moet. Deze krachtpatser van prachtige kwaliteit staat normaal gesproken maar al te graag in het middelpunt van de belangstelling, want het zijn eigenlijk gewoon brokjes discobol! De steen bestaat uit kleine, goud/zilver kleurige kubusjes, die bij de kleinste beweging ontzettend flashen. De basis daar omheen, heeft de structuur van een prop zilverfolie. Verkooptechnisch natuurlijk waardeloos, deze beschrijving, whaha, maar daar doet de basis me nou eenmaal aan denken!
Pyriet heeft de leuke bijnaam Fool’s Gold omdat Indianen vroeger de steen verwarden met goud.
Oh ja, de werking! Pyriet versterkt wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Als je minder tijd wilt kwijt zijn aan wikken en wegen, kan pyriet je helpen meer doorslaggevend te zijn. Pyriet laat je de werkelijke bedoeling zien en kan vergeten herinneringen naar boven brengen. Het is best een pittige steen en misschien minder geschikt voor hele pittige types. Dan kan hij voor té veel daadkracht zorgen waardoor je geen oog meer hebt voor de wensen van anderen. Maar ben jij de moeder die best eens zichzelf centraal wil zetten in haar wensen maar niet goed weet hoe? Doen, deze jongen!
Deze pyrieten komen uit Peru en zijn zo’n 7 centimeter lang. En elke steen heeft die prachtige kubusjes hoor, ik verkoop geen proppen zilverfolie. 😊 Jij krijgt er één soortgelijk aan de stenen op de foto.

Is een klavertje vier je te fragiel? Bekijk dan deze jongens eens. Groene aventurijn! Hij wordt ook wel de gelukssteen genoemd. Groen aventurijn is een steen van optimisme en levenslust en geeft je vertrouwen in nieuwe situaties. Zowel in werk als in het leven en alles wat daar bij hoort. Deze groene mooierd kan je helpen met een gevoel van lichtheid met veranderingen om te gaan en alles vanaf de positieve kant te laten zien. Groene aventrurijn laadt jouw accu weer op zodat je je onbezonnen op elk nieuw avontuur kunt storten. Zeker ook een leuk cadeau voor iemand die iets nieuws te wachten staat of bijvoorbeeld op reis gaat.
De groene aventurijnen van De Edelstenenjungle zijn zo’n 6 centimeter lang en komen uit Brazilië. Je krijgt eentje gelijk aan degenen op de foto.

Last van nachtmerries? Dalmatiër jaspis kan je helpen bij een rustige nacht. Deze steen met zijn schattige donkerblauwe stippels, is een echte anti-pieker steen. Leg hem in je buurt en je kan merken dat je minder gaat malen. Hij is een sterke beschermer en laat je realiseren wat je écht belangrijk vindt. Hij aardt, beschermt én geeft je energie.
Met zijn scherpe lijnen is het best een stoere steen, maar de donkerblauwe stippels zijn dan weer ronduit cute!
Deze dalmatiër jaspissen komen uit Mexico en zijn zo’n 9 centimeter lang. Je krijgt een steen soortgelijk aan de stenen op de foto. Waar komt deze stippelheld bij jou te liggen?

Uitverkocht

Bergkristal ruw

€ 2,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Bergkristal ruw

€ 2,95

Bergkristal, de onmisbare edelsteen voor mensen die werken met edelstenen. Hij komt dan ontzettend veel voor, 12 procent van de aardkorst bestaat uit dit mineraal, zijn werking is ontzettend bijzonder. Aan de steen worden nogal wat genezende eigenschappen toegedicht. Daarnaast is het een zuiverende steen én verstrekt hij de werking van alle andere edelstenen. Bergkristal kun je gebruiken om je andere stenen mee op te laden. Leg je favo hangertje dus gerust na reinigen een nacht op één van deze bergkristallen.
Deze stukken bergkristal komen uit Brazilië. Ze zijn met de hand geselecteerd en elk stuk heeft prachtige regenboogjes. Ze zijn zo’n 6 centimeter lang. Je krijgt een steen soortgelijk aan de stenen op de foto.

Uitverkocht

Rozenkwarts ruw

€ 2,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Rozenkwarts ruw

€ 2,50

Ooit iemand doodgegaan aan te veel liefde? Nee, van liefde kun je nooit genoeg hebben. Rozenkwarts is de steen van de liefde. De zachtheid die hij uitstraalt als je er alleen al naar kijkt, is ook hetgene wat hij energetisch afgeeft volgens de kristallenleer. Rozenkwarts geeft een aangename, liefdevolle en rustige sfeer in de ruimte waar je hem neerzet. Deze liefdessteen staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen, zachtheid en schoonheid. Zet hem rustig op je nachtkastje, salontafel of geef hem cadeau aan iemand die je lief hebt of waarvan je weet dat hij of zij wel een beetje liefde kan gebruiken.
De rozenkwartsen komen uit Brazilië en zijn zo’n 6 centimeter lang. Je krijgt een steen gelijkend op één van de stenen op de foto’s.

Uitverkocht

Rookkwarts ruw

€ 2,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Rookkwarts ruw

€ 2,95

Ohh allemaal regenboogjes in deze rookkwartstukken! Alleen degenen met zulke flashes heb ik voor je meegenomen. Rookkwarts is een beschermende steen. Hij werkt niet alleen als schild tegen stralingen van electrische apparatuur, ook negatieve gevoelens ketst hij af. Die van anderen én die van jezelf. Rookkwarts helpt weerstand bieden tegen stressvolle situaties en kan je veerkrachtiger maken. Hij helpt je ontspannen en loslaten en is daardoor bij uitstek een steen tegen stress.
Ik zou zeggen, zet hem net als ik heerlijk naast je computer neer!
De rookkwartsen komen uit Brazilië en zijn zo’n 6 cm lang. Elk stukje is van prachtige kwaliteit mét regenboogjes. Bij bestelling ontvang je eentje gelijk aan die van op de foto's. 

Uitverkocht

Amethist ruw

€ 2,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Amethist ruw

€ 2,95

The Purple King of De Edelstenenjungle! Amethist heeft een heerlijke rustgevende energie. Mediteer je wel eens met edelstenen of wil je dat eens proberen? De amethist is door zijn kalmerende werking daar een perfecte steen voor. Niet voor niets vlijt Rob, de kat des huizes hier, zich regelmatig tegen zijn amethist aan. Een steen voor mens én dier dat rust wil ervaren. De steen wordt ook wel gebruikt tegen spanningshoofdpijn, waar ik nogal wat positieve ervaringen over hoor. Ook zou amethist je kunnen ondersteunen bij het overwinnen van een verslaving, mocht je daar aan toe zijn.
Deze prachtige ruwe stukken komen uit Brazilië en zijn zo’n 6 centimeter lang. Je krijgt er eentje gelijkend aan degenen op de foto.