Check deze heerlijke shiners! Familie van de veldspaat dus mét heerlijke flashes, deze regenboogmaanstenen. De zwarte stippels die je ziet, is zwarte toermalijn. Maansteen heeft volgens de kristallenleer een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Hij zou de vruchtbaarheid en zwangerschap bevorderen. Leuk cadeautje voor iemand die zwanger is! 
Bij bestelling ontvang je een steen soortgelijk aan die je op de foto's ziet. Ze komen uit India, wegen tussen de 18 en 24 gram en zijn zo'n 3 bij 3 cm groot. 

Rode jaspis werkt volgens de kristallenleer activerend en maakt moedig. Draag deze steen bij je in je zak en laat je op en zachte manier oppeppen. Rode jaspis is een fijne steen om bij je te dragen voor en tijdens het sporten. Zijn aarde-rode kleur herinnert je aan je wensen en doelen en zorgt ervoor dat je ervoor gaat.
Bij bestelling ontvang je een steen sortgelijk aan die je op de foto's ziet. Ze komen uit India, wegen tussen de 9 en 13 gram en zijn ongeveer 2 bij 3 cm groot. 

Krijg jij ook gelijk zin in karamel als je naar deze knuffelstenen kijkt? Net snoepjes toch? Zijn zoete uitstraling geeft hij volgens de kristallenleer ook af aan energie. Aragoniet is een verwarmende steen met een zachte energie. Echt eentje voor gevoelige types want aragoniet is rustgevend, stabiliserend en sterk aarderd.  Een fijne steen om bij je te dragen als je je wel eens gestrest voelt van andere mensen om je heen. Deze vrolijkerd past prima in je broekzak.
Heb je kleine kinderen? Leg hem dan wel buiten hun bereik want zelfs op volwassen leeftijd is de associatie met snoep zomaar gelegd 😊 
Bij bestelling ontvang je een knuffelsteen soortgelijk aan die van de foto’s. Ze zijn zo’n 3x2x2cm en komen uit Peru.

Dit is nou typisch zo’n steen waar je ín wil duiken! Om er een middagje in rond te dolfijnen. Check die intens diepblauwe kleur met goudkleurige pyrietspikkels… En dan klinkt zijn naam ook nog eens als een gedicht: lapis lazuli, wat ‘blauwe steen’ betekent.
Lapis lazuli is de steen voor vriendschap en liefde. Hij helpt je te uiten zoals je bent en jouw relaties te accepteren zoals ze zijn. De diepblauwe kleur wordt al eeuwen geassocieerd met wijsheid, verdieping en bezinning.
Lapis Lazuli is een steen die fijn is om mee te mediteren omdat hij voor innerlijke wijsheid kan zorgen en kalmerend werkt. Hij helpt je in moeilijke situaties een stap voorwaarts te zetten in plaats van angstig in een hoekje te blijven zitten. Kun jij wat extra zelfvertrouwen en optimisme gebruiken? Dan is deze knapperd met minstens zo’n knappe naam, misschien graag jouw bondgenootje. 
Bij bestelling krijg je één van de lazuli’s die je op de foto’s ziet. Ze zijn zo’n 3,5x2,5x2cm groot en komen uit Afghanistan.

Een must-have voor degenen die graag verdwalen in de schilderachtige structuren van edelstenen: hondentandamethist! Met een beetje fantasie ontdek je de vorm van hondentanden in de steen. En de gevorderde kijker ontdekt zelfs dorpjes gehuld in hemelse schapenwolkjes, een uitbarstende vulkaan of een vliegende vleesmuis. Mijmer er rustig op los met deze ontspannende zaksteen.
Hondentandamethist heeft nóg meer dan de gewone amethist een kalmerend en ontspannend effect. Dat komt door de kwarts in de steen, die verstrekt de werking van alle andere soorten stenen. Hondentandamethist bevat vaak sporen van hematiet, die zichtbaar zijn als de aardetonen in de steen.
Kun jij overdag wat ontspanning en kalmte gebruiken? Steek dan deze mooierd in je broekzak of bh. Door zijn platte vorm blijft hij op beide plaatsen prima zitten en geniet jij van de rustgevende werking van de steen.
Tip voor degenen die de hondentandamethist zaksteen willen laten pronken in hun interieur: leg hem vooral niet op een effen ondergrond. Door structuur met een andere structuur te combineren, versterken beide vormpjes elkaar. Leg deze zaksteen dus rustig op bijvoorbeeld decoratief mos en je zult zien dat de sprookjesachtige vormen in de hondentandamethist heerlijk meedoen met de kronkelvormen van het mos!
De steen is zo’n zes centimeter lang en komt uit Afrika. Je krijgt één van de stenen die op de foto’s te zien is.

Prachtige rookkwarts handstenen met een heerlijke aardende energie! Ze zijn van a kwaliteit en daardoor hangt er wel een prijskaartje aan, maar kijk vooral even hoe helder ze zijn. Handstenen van dit formaat zijn heerlijk om mee te mediteren. Doordat ze je hele handpalm vullen en glad zijn, zorgen ze voor een goede focus tijdens jouw meditatiemoment.
Rookkwarts is een sterk beschermende en aardende steen. Ben je gestrest? Rookkwarts kan je helpen ontspannen, loslaten en accepteren. Volgens de kristallenleer biedt rookkwarts weerstand tegen stressvolle situaties en zorgt hij voor geestelijke veerkracht. Hierdoor kan hij ook (faal)angst verminderen. Rookkwarts stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.
De stenen zijn vijf a zes centimeter lang en zijn er in een donkere en een lichtere versie. Selecteer hieronder welke van de twee je hebben wilt. Rookkwarts is een doorzichtige steensoort met een glasachtige glans. Deze handstenen komen uit Brazilië.