Powerrr! Zie hier de krachtpatser rode granaat in de vorm van een splitarmbandje. Charmant én krachtig! De steentjes zijn prachtig diep rood en helder. Rode granaat geeft je een echte energy boost. Hij sleurt je ’s ochtends vroeg door de file en laat je, als je hem bewust draagt, zomaar een PR lopen op de 400 meter. Maar ook zorgt hij ervoor dat je het nét nog even trekt met energie je kroost voor te lezen voordat je zelf kan toegeven aan je vermoeidheid. Over slapen gesproken: draag ‘m niet vlak voordat je zelf naar bed gaat. Want dan kan het zo maar zijn dat je ineens nog van alles wilt doen, terwijl over zeven uur je wekken gaat. Dit armbandje kan een sportief cadeautje zijn voor iemand die je liefhebt. Of natuurlijk voor jezelf! 
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid. Ze komen uit Brazilië.

Zie 'm classy doen, met zijn diepbruine en lichter bruine flashes! Kijk in de enorme kogels van 12 mm doorsnede en je lonkt met een tijger. Je eigen, innerlijke tijger wel te verstaan. Tijgeroog geeft kracht, moed en vertrouwen en helpt je zo een besluit te nemen waar je normaal zou stranden in eindeloos twijfelen. Tijgeroog is een beschermende steen die negatieve energie buiten de deur houdt. Heb je 's nachts wel eens last van een onheimisch gevoel? Probeer dan deze stijlvolle jongen eens uit. 
De armband komt uit Zuid-Afrika en bij bestelling ontvang je een armband soortgelijk aan die je op de foto's ziet. Gráuw! 

Omdat fluoriet creativiteit aanspreekt, kun je tijdens het dragen van deze armband  inzichten krijgen waar je normaal niet zo één, twee, drie op zou komen. Deze prachtige armband met zijn felle kleuren groen en paars laat je out of the box denken.
Fluoriet werkt ontspannend en kalmerend. Ben je een vrij chaotisch type, maar wel verzot op denkwerk? Deze steen zou je dan zomaar kunnen bijstaan. Fluoriet wordt ook wel de studiesteen genoemd, omdat hij ervoor kan zorgen dat je meer de grote lijnen ziet van het geheel. Hij biedt structuur en helpt je concentreren wanneer je met je neus in de boeken moet of een ellenlange vergadering voor de boeg hebt. 
De armbanden komen uit China en de kogels zijn 10mm in doorsnede. Hij valt gemiddeld. Bij bestelling ontvang je een armband zoals je op de foto's ziet. 

De blauwen glimmen je van alle kanten tegemoet, als je dit facet geslepen labradoriet armbandje draagt. Super verfijnd!
Labradoriet is een beschermende steen. Ben je sfeergevoelig en vind je het wel eens lastig je af te sluiten van alle emoties van andere mensen om je heen? Probeer dan eens deze knapperd.
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid en spannende kleurverloop. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

Check deze prachtige rode jaspis armband met zijn warme dieprode kleur! Rode jaspis maakt vasthoudend, doelgericht en wilskrachtig volgens de kristallenleer. Het is een goede steen om tijdens het sporten bij je te dragen, maar ook erna zodat hij je eraan herinnert welk doel je jezelf ook al weer hebt opgelegd. De armband laat zich qua kleur en energie fijn combineren met de volijkmakende oceaan jaspis kogelarmband in de shop. Draag ze samen en kom ik een blijmoedige ‘lets-go-vibe’.
De kogeltjes zijn 4 mm in doorsnede en de armband komt uit Afrika. Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan die van de foto’s.

Begeef jij je het liefst altijd in een harmonieuze sfeer? Dat kan 24 uur met deze gouden driehoek armbanden set! De gouden driehoek bestaat uit de drie stenen amethist, rozenkwarts en bergkristal. Samen zorgen zij voor een harmonieuze sfeer. Amethist werkt volgens de kristallenleer ontspannen en maakt dat je je veilig voelt. Rozenkwarts straalt een liefdevolle, zachte energie uit. En bergkristal zuivert de ruimte plus dat hij de werking van de andere stenen versterkt. Een ‘gouden’ combinatie dus!
De steentjes van de amethist- en bergkristalarmbanden vinden hun oorsprong in Brazilië en het rozenkwartsarmbandje komt uit Madagascar.

Met deze beauty aan je pols val je op! In tegenstelling tot ‘gewone’ amethist, kenmerkt chevron amethist zich door de prachtige, vaak hoekige tekeningen en zigzag lijnen van bergkristal door de amethist heen. Doordat de schakels lekker aan de maat zijn, is elk schakeltje een schilderijtje op zich.
Chevron amethist heeft dezelfde werking als amethist, maar dan sterker. Dat komt door de bergkristal in de steen, die versterkend werkt. Dus kun je overdag wel wat ontspanning en kalmte gebruiken? Draag dan de beschermende werking van amethist bij je in de vorm van deze prachtige armband.
Je ontvangt een armband soortgelijk aan het exemplaar op de foto en hij komt uit Brazilië. De stenen zijn geregen met stevig elastiek en hij past goed bij mensen met een normale tot brede polsdikte.

Kijk nou! Deze kleur is nóg dieper en intenser dan de amazoniet splitarmbandjes die ik laatst had ingeslagen. Amazoniet is een beschermende steensoort en daarnaast een echte kalmeerder.
Last van stemmingswisselingen? Dan kan amazoniet je helpen in balans te komen. Hij beschermt tegen negatieve energie in de breedste zin van het woord: van negatieve gedachtes bij jezelf tot en met electromagnetische straling.
Let wel op, als je handig denkt te zijn door de armband te dragen achter de computer. Je bént dan misschien beschermd  tegen electromagnetische straling, van typen komt weinig terecht in het begin: je blíjft namelijk kijken naar de prachtige, diepe kleuren om je pols!
Deze A-kwaliteit armband komt uit Peru en de kogeltjes zijn 10mm in doorsnee. Lekker wat body dus!

Turkoois brengt je in vervoering. Hij ademt de sfeer van azuurblauwe zeeën, witte stranden, warmte, en… ontspanning. Turkoois kan kalmeren, maar ook juist energie geven wanneer je er even doorheen zit. Voel je je down, dan kan dit armbandje wat verlichten.
De kristallenleer schrijft nogal wat genezende eigenschappen toe aan turkoois. Zo zou hij ontstekingsremmend zijn, vooral als het aankomt op mond- en keelgebied, én werkt de steen pijnstillend.
Turkoois is een zeldzame steen en wordt daarom nog wel eens in nepversie gespot. En wel in de vorm van geverfde magnesiet. Ook een erg fijne steen, maar niet als je hem niet bewust heb gekocht misschien. 😊
Geen zorg, deze heerlijke knalkleur-armband is harstikke echt! En oh, stap er niet mee onder de douche, hoor. Turkoois houdt niet van water!
Deze cutie komt helemaal uit China.

Geen zomer zonder maansteen! Welke kleur je ook kiest, maansteen heeft altijd zijn warme tint. Zo ook deze splitarmband van witte maansteen. Draai je pols als de zon schijnt en je ziet vanalles glinsteren en verkleuren. Alle verschillende kleuren maansteen laten zich tof met elkaar combineren.
Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Hij zou de vruchtbaarheid en zwangerschap bevorderen. Leuk cadeautje voor iemand die zwanger is! Deze steentjes zijn vanuit India hierheen gekomen.