Deze tropisch gekleurde druppel valt op! De Edelstenenjungle is fan van dit kristal. Amazoniet is een beschermende steensoort en daarnaast ook een echte kalmeerder. Last van stemmingswisselingen? Dan kan amazoniet je helpen in balans te komen. Hij beschermt tegen negatieve energie in de breedste zin van het woord: van negatieve gedachtes bij jezelf tot en met electromagnetische straling. Geitenlerenkoordje erbij? Check die hieronder in de webshop!

Microlien is een veldspaat-soort. Net zoals labradoriet, maansteen en amazoniet. Microlien komt af van het Griekse woord Microline. En dat betekent: kleine lijn. Als je goed kijkt, zie je allemaal kleine lijntjes onder elkaar in deze hanger. Super cute samen met de zoete kleur!
Als je meer je gevoel wilt volgen in plaats van dat je altijd ‘in je hoofd’ zit, kan deze steen je helpen. Hij versterkt namelijk de band tussen jou & je intuïtie.
Deze tevens kalmerende en ontspannende steen komt uit Madagascar. Bestel er een bruin geitenlerenkoordje bij voor de perfecte match! 😊

Beweeg deze zwarte maansteen hanger tussen je vingers heen en weer en je ziet allemaal kristalletjes flashen! Over de gehele steen zit bovendien een prachtige glans. Laat je niet misleiden door de kleur ‘zwart’ in de naam, de donkere tint van deze hanger is alles behalve kleurloos, wat zwart eigenlijk is. De steen heeft een prachtige, warme tint door het zwart heen. Een beetje zoals hoe zwarte katten nooit echt zwart zijn, maar vaak een bruinrode gloed tevoorschijn toveren wanneer zij in het zonnetje stappen.
Heb je paranormale eigenschappen? Zwarte maansteen kan deze vermogens versterken. Draag je hem ’s nachts, dan zul je misschien merken dat je je dromen beter onthoudt. Maansteen staat tevens voor vrouwelijkheid met het daaraan verbonden maandelijkse feest: de menstruatie ☹ Heb je emotioneel of fysiek hier veel last van? Dan kan maansteen verlichten. Hij ondersteunt het cyclus en ook de zwangerschap en daarna de borstvoeding. Leuk cadeautje voor iemand die zwanger is!
Het koord is van geitenleer en kun je in het bruin of zwart erbij bestellen voor 1,75 euro. Je ontvangt een maansteen gelijkend aan die op de foto's. Allemaal zijn ze gesorteerd op 'spannendheid', wat wil zeggen ze allemaal subtiel contrasterende bruintinten in zich hebben.

Warm kleurtje, he? Draai hem rond en je ziet ook nog regenboogflashes. Je kijkt naar hematietkwarts. Bergkristal met daarin hematietinsluitingen, waar de hanger zijn mooie zachtrode tint aan dankt. Alleen al door er naar te kijken, geeft hij je een warm gevoel. Draag hem en hij kan je bijstaan bij gevoelens van neerslachtigheid door je de positieve dingen in het leven te laten zien. Hij maakt wilskrachtig en verstrekt het zelfrespect. Wie wel eens met stenen mediteert, kan met hematietkwarts in zijn hand een warme, tintelende sensatie ervaren. Kun jij dit waakvlammetje om je nek gebruiken?
Hij komt uit Madagascar en bij bestelling krijg je een hanger soortgelijk aan die van de foto’s. Het geitenleren koord kun je er voor 1,75 euro bij bestellen in bruin of zwart.

Verfijnd, chique en lief! Kijk nou hoe mooi geslepen dit mini-hartje is. Speciaal voor Valentijnsdag kocht ik dit super verfijnde hangertje in. Romantisch plaatje toch? Het zilveren kettinkje is eveneens op deze pagina te bestellen, voor 13 euro. Die maakt het subtiele plaatje helemaal af.
Zie je hoe mooi de amethist overloopt in citrien? Ik hou ervan! Ametrien is een combinatie van amethist en citrien. Een chique steen vind ik zelf. 😊
In dit hartje zit de verhelderende, zuiverende en kalmerende energie van amethist samen met de zonnige en dynamische energie van citrien. De steen laat verstand en gevoel met elkaar samenwerken, maakt creatief en zet aan tot actie. Ametrien vermindert stress en geeft het gevoel dat je controle hebt op de situatie waarin je zit. Hij zóu een positief effect kunnen hebben op chronische vermoeidheid volgens de kristallenleer. Een lief en mooi cadeautje voor iemand van wie je houdt.
Bij bestelling ontvang je een hartje soortgelijk aan het hartje dat je op de foto's ziet: allemaal prachtig geslepen en een spannend kleurverloop. Op de tweede foto zie je hem samen met een roze opaal hartje. De hartjes zijn 10mm lang.

Uitverkocht

Oceaan jaspis hanger doorboord

€ 4,20
Uitverkocht
Uitverkocht

Oceaan jaspis hanger doorboord

€ 4,20

Draag de vrolijke energie van oceaan jaspis de hele dag met je mee in de vorm van deze druppelvormige hanger met zijn retro-uiterlijk. Oceaan jaspis staat voor ontspanning, zelfexpressie, genieten van het leven en loslaten van negativiteit en stress. Laat jij je opvrolijken door deze bonte blijerd?
Bij bestelling ontvang je een hanger soortgelijk aan die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op spannende patroontjes. Zo komen uit Madagaskar. Een geiten leren koord of zilveren kettinkje is bij te bestellen in de shop. 

Wat een heerlijke steen is dit! Ik draag heliotroop nu al weken dagelijks en ben echt gek op deze donkergroene, rood gespikkelde krachtpatser. Een klant vroeg of ik eens kon uitkijken naar heliotroop voor haar. Ik kocht de steen in en het was helemaal niet liefde op het eerste gezicht. Hij valt namelijk wat weg tussen veel felgekleurdere en meer blinkende stenen. Pas als je hem apart in de hand neemt en hem eens goed bekijkt, zie je zijn schoonheid. De diepgroene kleur geeft gelijk een gevoel van kalmte, zonder dat de steen saai is: zijn rode ‘spettertjes’, ontstaan door ijzeroxide, geven hem een funky jasje.
Ik draag mijn heliotroophangertje tijdens het hardlopen. Steady weggepropt in mijn sportbh geeft hij me voor mijn loopje net even dat zetje in de rug om te gaan en vervolgens vol te houden. Dit is de eerste keer na vele pogingen dat ik nog niet afgehaakt ben en me zonder overhaasten aan mijn hardloopschemaatje houd.
Heliotroop, ook wel bloedsteen genoemd, werkt volgens de kristallenleer activerend, opwekkend en geeft moed als je uitgeput en vermoeid bent. Naast dat hij vleugels kan geven, werkt hij ook kalmerend bij irritatie en vergroot zo je zelfbeheersing. De steen kan je helpen met grenzen stellen en je tegelijkertijd niet laten beperken door negatieve invloeden omdat hij flexibel maakt en je aanpassingsvermogen vergroot. Voor mij is dit dus een echte sportsteen en als je wel eens vermoeid bent en tóch nog graag naar de sportschool wilt of nog even aan dat hardloopschema wilt werken: ik zeg heliotroop! Wel eens last van woelige nachten? Hou hem dan eens een weekje ’s nachts om en kijk of je rustiger slaapt en wakkerder wakker wordt.
Bij bestelling ontvang je een hangertje vergelijkbaar met die op de foto’s. Allemaal hebben ze hun funky rode vlekjes en zijn ze prachtig diep van kleur. De oogjes zijn van zilver zodat je niet wordt lastig gevallen door een metalen geur als je hem draagt. Een geitenleren koordje kun je in zwart of bruin bij bestellen. Deze hangertjes komen uit India.

Malachiet kenmerkt zich door zijn prachtige lijnenpatroon in verschillende tinten groen. Vaak lopen zij in ronde lijnen, wat zorgt voor een speels uiterlijk. Ik zeg er gelijk even bij dat malachiet een zachte steen is en dus gevoelig voor vocht. Mijn handsteen is bijvoorbeeld wat doffer geworden omdat ik hem vaak in mijn hand heb gehad. Bij het douchen, kun je je hanger daarom beter afdoen.
Malachiet maakt volgens de kristallenleer weerbaarder. Hij vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens naar de oppervlakte brengen waardoor je zaken in je leven bewust kunt veranderen. Malachiet zorgt voor emotionele balans en versterkt empathie en begrip. Hierdoor is deze groen gekringelde makker een mooie vriendschapssteen.
Malachiet staat ook bekend binnen de kristallenleer om zijn beschermende werking tegen straling van apparaten als computers. Ik zelf leg deze stenen op de een of andere manier altijd tussen mijn potplanten in huis. Ik denk puur omdat ze met hun groene lijnenspel en ronde vormen leuk meedoen met de structuren in de bladeren van de plant. Over een eventuele energetische positieve werking op planten kan ik nergens iets terugvinden. 😊
Bij bestelling ontvang je één van de hangertjes die je op de foto’s ziet. De oogjes zijn van zilver. Een geitenleren koordje kun je er bij bestellen in zwart of bruin.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar deze hanger is een beetje herfstig, vind je niet? Of de zomer wat jou betreft nou oneindig mag zijn of niet: deze steen heeft een heerlijke zachte, energie. Mijn hand wilde bijna niet uit de mand met versteend hout hangertjes bij mijn groothandel! Haha, dus maar een paar voor jullie meegenomen.
Versteend hout werkt aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend. Hij troost je bijna als je op wat voor manier dan ook een ontheemd gevoel hebt. Ook voor kindjes is deze steen daarom fantastisch. Willen ze graag logeren bij een vriendje of vriendinnetje, zijn ze dagen van tevoren daarom helemaal hyper, maar barsten ze op het moment van vertrek in huilen uit? Ja, ook bij heimwee kan versteend hout kalmeren. Nadat jij je kleintje natuurlijk eerst keihard zelf getroost hebt. 😉