Check deze doorboorde hangers en hou even vast hoe je gezicht staat. 😊 Ik durf te wedden dat je mondhoeken opkrulden in een glimlach bij het aanschouwen van deze warme vrolijkerds! Grazy lace agaat laat je de zonnige kant van het leven zien. Het is een aardende steen en hij is heerlijk rustgevend. Dat er zoveel schoonheid gevangen zit in zo’n klein stukkie, he? Ik blijf me erover verbazen. Kijk er gerust drie minuten naar droom lekker weg.
Een geitenleren koordje is bij te bestellen op de pagina ‘koorden en kettinkjes’ in bruin en zwart.

Wat een heerlijke frisse uitstraling heeft deze fluoriethanger! Hij is wat ‘pastellerig’, wat hem een zachte uitstraling geeft, met zijn mooie groen en paars. Fluoriet wordt ook wel de denksteen genoemd binnen de kristallenleer. Hij kan je helpen je te concentreren en informatie te ordenen. Veel denkwerk voor de boeg? Een lange vergadering? Probeer dan eens deze hanger uit met zijn voorjaarsachtige allure.
Het oogje is van zilver en een eveneens zilveren kettinkje of geitenlerenkoord in zwart of bruin, is te bestellen op de pagina ‘sieraden’ in de webshop. Bij bestelling ontvang je een hanger soortgelijk aan die je op de foto's ziet: stuk voor stuk geselecteerd op hun schoonheid. 

Ioliet hanger

€ 7,50

Ioliet hanger

€ 7,50

Deze hanger verdient het wat langer bekeken te worden. Dan zal hij je zijn ware schoonheid tonen. Op het eerste gezicht is Ioliet niet zo opvallend. “Gewoon een blauwige steen”, zou je denken. Maar neem hem in je op en je ziet dat het blauw soms tegen het violet aan zit. Dat er bruinige en diepblauwe adertjes kronkelen over de steen en… jawel… hij heeft glitters! Deze steen heeft dus ineens naast een verkoelende uitstraling óók een warme uitstraling door de aardetinten én disco! 😊
Volgens de kristallenleer kan ioliet helpen je lichaam en geest met elkaar te harmoniseren. Hij kan helpen tegen stress en ‘downe’ klachten door je te laten inzien wat jouw lichaam en je brein even nodig heeft. Een steen die je eraan laat herinneren even toe te geven aan wat jij wilt, dus.
Bij bestelling ontvang je een hanger soortgelijk op de hanger die je op de foto’s ziet. Allemaal met aandacht en liefde geselecteerd op hun schoonheid.

Deze tropisch gekleurde druppel valt op! De Edelstenenjungle is fan van dit kristal. Amazoniet is een beschermende steensoort en daarnaast ook een echte kalmeerder. Last van stemmingswisselingen? Dan kan amazoniet je helpen in balans te komen. Hij beschermt tegen negatieve energie in de breedste zin van het woord: van negatieve gedachtes bij jezelf tot en met electromagnetische straling. Geitenlerenkoordje erbij? Check die hieronder in de webshop!

Microlien is een veldspaat-soort. Net zoals labradoriet, maansteen en amazoniet. Microlien komt af van het Griekse woord Microline. En dat betekent: kleine lijn. Als je goed kijkt, zie je allemaal kleine lijntjes onder elkaar in deze hanger. Super cute samen met de zoete kleur!
Als je meer je gevoel wilt volgen in plaats van dat je altijd ‘in je hoofd’ zit, kan deze steen je helpen. Hij versterkt namelijk de band tussen jou & je intuïtie.
Deze tevens kalmerende en ontspannende steen komt uit Madagascar. Bestel er een bruin geitenlerenkoordje bij voor de perfecte match! 😊

Warm kleurtje, he? Draai hem rond en je ziet ook nog regenboogflashes. Je kijkt naar hematietkwarts. Bergkristal met daarin hematietinsluitingen, waar de hanger zijn mooie zachtrode tint aan dankt. Alleen al door er naar te kijken, geeft hij je een warm gevoel. Draag hem en hij kan je bijstaan bij gevoelens van neerslachtigheid door je de positieve dingen in het leven te laten zien. Hij maakt wilskrachtig en verstrekt het zelfrespect. Wie wel eens met stenen mediteert, kan met hematietkwarts in zijn hand een warme, tintelende sensatie ervaren. Kun jij dit waakvlammetje om je nek gebruiken?
Hij komt uit Madagascar en bij bestelling krijg je een hanger soortgelijk aan die van de foto’s. Het geitenleren koord kun je er voor 1,75 euro bij bestellen in bruin of zwart.

Verfijnd, chique en lief! Kijk nou hoe mooi geslepen dit mini-hartje is. Speciaal voor Valentijnsdag kocht ik dit super verfijnde hangertje in. Romantisch plaatje toch? Het zilveren kettinkje is eveneens op deze pagina te bestellen, voor 13 euro. Die maakt het subtiele plaatje helemaal af.
Zie je hoe mooi de amethist overloopt in citrien? Ik hou ervan! Ametrien is een combinatie van amethist en citrien. Een chique steen vind ik zelf. 😊
In dit hartje zit de verhelderende, zuiverende en kalmerende energie van amethist samen met de zonnige en dynamische energie van citrien. De steen laat verstand en gevoel met elkaar samenwerken, maakt creatief en zet aan tot actie. Ametrien vermindert stress en geeft het gevoel dat je controle hebt op de situatie waarin je zit. Hij zóu een positief effect kunnen hebben op chronische vermoeidheid volgens de kristallenleer. Een lief en mooi cadeautje voor iemand van wie je houdt.
Bij bestelling ontvang je een hartje soortgelijk aan het hartje dat je op de foto's ziet: allemaal prachtig geslepen en een spannend kleurverloop. Op de tweede foto zie je hem samen met een roze opaal hartje. De hartjes zijn 10mm lang.

Wat een heerlijke steen is dit! Ik draag heliotroop nu al weken dagelijks en ben echt gek op deze donkergroene, rood gespikkelde krachtpatser. Een klant vroeg of ik eens kon uitkijken naar heliotroop voor haar. Ik kocht de steen in en het was helemaal niet liefde op het eerste gezicht. Hij valt namelijk wat weg tussen veel felgekleurdere en meer blinkende stenen. Pas als je hem apart in de hand neemt en hem eens goed bekijkt, zie je zijn schoonheid. De diepgroene kleur geeft gelijk een gevoel van kalmte, zonder dat de steen saai is: zijn rode ‘spettertjes’, ontstaan door ijzeroxide, geven hem een funky jasje.
Ik draag mijn heliotroophangertje tijdens het hardlopen. Steady weggepropt in mijn sportbh geeft hij me voor mijn loopje net even dat zetje in de rug om te gaan en vervolgens vol te houden. Dit is de eerste keer na vele pogingen dat ik nog niet afgehaakt ben en me zonder overhaasten aan mijn hardloopschemaatje houd.
Heliotroop, ook wel bloedsteen genoemd, werkt volgens de kristallenleer activerend, opwekkend en geeft moed als je uitgeput en vermoeid bent. Naast dat hij vleugels kan geven, werkt hij ook kalmerend bij irritatie en vergroot zo je zelfbeheersing. De steen kan je helpen met grenzen stellen en je tegelijkertijd niet laten beperken door negatieve invloeden omdat hij flexibel maakt en je aanpassingsvermogen vergroot. Voor mij is dit dus een echte sportsteen en als je wel eens vermoeid bent en tóch nog graag naar de sportschool wilt of nog even aan dat hardloopschema wilt werken: ik zeg heliotroop! Wel eens last van woelige nachten? Hou hem dan eens een weekje ’s nachts om en kijk of je rustiger slaapt en wakkerder wakker wordt.
Bij bestelling ontvang je een hangertje vergelijkbaar met die op de foto’s. Allemaal hebben ze hun funky rode vlekjes en zijn ze prachtig diep van kleur. De oogjes zijn van zilver zodat je niet wordt lastig gevallen door een metalen geur als je hem draagt. Een geitenleren koordje kun je in zwart of bruin bij bestellen. Deze hangertjes komen uit India.

Malachiet kenmerkt zich door zijn prachtige lijnenpatroon in verschillende tinten groen. Vaak lopen zij in ronde lijnen, wat zorgt voor een speels uiterlijk. Ik zeg er gelijk even bij dat malachiet een zachte steen is en dus gevoelig voor vocht. Mijn handsteen is bijvoorbeeld wat doffer geworden omdat ik hem vaak in mijn hand heb gehad. Bij het douchen, kun je je hanger daarom beter afdoen.
Malachiet maakt volgens de kristallenleer weerbaarder. Hij vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens naar de oppervlakte brengen waardoor je zaken in je leven bewust kunt veranderen. Malachiet zorgt voor emotionele balans en versterkt empathie en begrip. Hierdoor is deze groen gekringelde makker een mooie vriendschapssteen.
Malachiet staat ook bekend binnen de kristallenleer om zijn beschermende werking tegen straling van apparaten als computers. Ik zelf leg deze stenen op de een of andere manier altijd tussen mijn potplanten in huis. Ik denk puur omdat ze met hun groene lijnenspel en ronde vormen leuk meedoen met de structuren in de bladeren van de plant. Over een eventuele energetische positieve werking op planten kan ik nergens iets terugvinden. 😊
Bij bestelling ontvang je één van de hangertjes die je op de foto’s ziet. De oogjes zijn van zilver. Een geitenleren koordje kun je er bij bestellen in zwart of bruin.