Verzoen je met je eigen zachtheid die je in je hebt met deze prachtige kunziet oorknoppen. Het roze met een zweem lavendel erdoor maken gelijk dat je zin in het voorjaar krijgt. De kleur is zacht en tegelijkertijd super intens! Kunziet staat voor tolerantie, dienstbaarheid en empathie binnen de edelstenenleer. Heb jij wel heel erg veel mars in je en wil je je zachtere kant naar boven halen? Dan zijn deze beauty’s je nieuwe vrienden. De knoppen zijn van sterling 925 zilver en verstevigd met rhodium. Bij bestelling ontvang je de oorknoppen die je op de foto’s ziet. Tip: trakteer (jezelf) op een set en shop ook de kunziet hanger in de webshop!

Groene aventurijn: een allemansvriend voor jong en oud. Hij wordt ook wel de gelukssteen genoemd. Groene aventurijn is een steen van optimisme en levenslust en geeft je vertrouwen in nieuwe situaties. Zowel in werk als in het leven en alles wat daar bij hoort. Deze groene mooierd kan je helpen met een gevoel van lichtheid met veranderingen om te gaan en alles vanaf de positieve kant te laten zien. Groene aventrurijn laadt jouw accu weer op zodat je je onbezonnen op elk nieuw avontuur kunt storten. Zeker ook een leuk cadeau voor iemand die iets nieuws te wachten staat of bijvoorbeeld op reis gaat. De oorknoppen zijn van sterling 925 zilver en verstevigd met rhodium. Bij bestelling ontvang je de oorknoppen die je op de foto’s ziet.

Draag blijheid met je mee in de vorm van deze shiny oorknoppen van sterling 925 zilver verstevigd met rhodium. Zonnesteen is een echte opvrolijker, met zijn heerlijke zachte zalmroze kleur. Door de insluitsels van hematiet glinstert de steen erop los. Volgens de edelstenenleer kan zonnesteen stemmingsverbeterend werken en levensvreugde, optimisme en daadkracht versterken. Sommige mensen die neerslachtig zijn, gebruiken de steen als extra motivatie om uit hun kuil van downheid te klimmen. Een echt najaars- en wintervriendje, als je het De Edelstenenjungle vraagt. Laat jij je opwarmen door deze vrolijkerd? Bij bestelling ontvang je de oorknoppen die je op de foto’s ziet.

Draag de zon en de liefde, samen gebundeld in deze prachtige oorknoppen van sterling 925 zilver verstevigd met rhodium. De Romeinen geloofden dat de duidelijk zichtbare gouden rutielnaalden in de hanger de prachtige goudkleurige lokken waren van Venus van Milo, de godin van de liefde. Ze gebruiken rutielkwarts dan ook om liefde vast te houden of op te roepen. In de middeleeuwen daarentegen, zag men de rutielnaalden aan voor zonnestralen, gevangen in deze steen. Het zal je niet verbazen dat zij de steen daarom bij zich droegen om zonnige gevoelens op te wekken. In de hedendaagse edelstenenleer, is rutielkwarts eigenlijk een combinatie van het oude gedachtengoed van de Romeinen en de middeleeuwers: hij staat vandaag de dag voor liefde én zonnigheid. Wie wil dat nou niét aanwakkeren?
Bij bestelling ontvang je de oorknoppen die je op de foto’s ziet. Tip: trakteer jezelf of een ander op een setje en bestel ook de rutielkwarts hanger in de webshop. 😊