Warm kleurtje, he? Draai hem rond en je ziet ook nog regenboogflashes. Je kijkt naar hematietkwarts. Bergkristal met daarin hematietinsluitingen, waar de hanger zijn mooie zachtrode tint aan dankt. Alleen al door er naar te kijken, geeft hij je een warm gevoel. Draag hem en hij kan je bijstaan bij gevoelens van neerslachtigheid door je de positieve dingen in het leven te laten zien. Hij maakt wilskrachtig en verstrekt het zelfrespect. Wie wel eens met stenen mediteert, kan met hematietkwarts in zijn hand een warme, tintelende sensatie ervaren. Kun jij dit waakvlammetje om je nek gebruiken?
Hij komt uit Madagascar en bij bestelling krijg je een hanger soortgelijk aan die van de foto’s. Het geitenleren koord kun je er voor 1,75 euro bij bestellen in bruin of zwart.

Powerrr! Maar wel hele verfijnde power. Zie hier de krachtpatser rode granaat in de vorm van een facet geslepen armbandje. Schattig én krachtig! Rode granaat geeft je een echte energy boost. Hij sleurt je ’s ochtends vroeg door de file en laat je, als je hem bewust draagt, zomaar een PR lopen op de 400 meter. Maar ook zorgt hij ervoor dat je het nét nog even trekt met energie je kroost voor te lezen voordat je zelf kan toegeven aan je vermoeidheid. Over slapen gesproken: draag ‘m niet vlak voordat je zelf naar bed gaat. Want dan kan het zo maar zijn dat je ineens nog van alles wilt doen, terwijl over zeven uur je wekken gaat. Dit armbandje kan een sportief cadeautje zijn voor iemand die je liefhebt. Of natuurlijk voor jezelf!  
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

De blauwen glimmen je van alle kanten tegemoet, als je dit facet geslepen labradoriet armbandje draagt. Super verfijnd!
Labradoriet is een beschermende steen. Ben je sfeergevoelig en vind je het wel eens lastig je af te sluiten van alle emoties van andere mensen om je heen? Probeer dan eens deze knapperd.
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid en spannende kleurverloop. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

Match dit super verfijnde armbandje met het roze opaal-harthangertje op deze pagina en geniet van de zachte, lieve energie. Doordat de steentjes facet geslepen zijn, knalt van alle kanten de schoonheid van dit gesteente je tegemoet.
Roze opaal is een lieve, zachte steen die je lucht en ruimte kan geven in je hoofd en hart. Door zijn kalmerende werking brengt hij emoties in balans en geeft hij een vredig gevoel. Wat gestresst en angstig op zijn tijd? Roze opaal kan bevrijdend werken. Ook ’s nachts. Sommigen slapen rustiger met roze opaal en hebben minder last van nachtmerries. Weet jij wie je blij kan maken met deze positivo-rozerd? Misschien wel jezelf.
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid en spannende kleurverloop. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

Verfijnd, chique en lief! Kijk nou hoe mooi geslepen dit mini-hartje is. Speciaal voor Valentijnsdag kocht ik dit super verfijnde hangertje in. Romantisch plaatje toch? Het zilveren kettinkje is eveneens op deze pagina te bestellen, voor 13 euro. Die maakt het subtiele plaatje helemaal af.
Zie je hoe mooi de amethist overloopt in citrien? Ik hou ervan! Ametrien is een combinatie van amethist en citrien. Een chique steen vind ik zelf. 😊
In dit hartje zit de verhelderende, zuiverende en kalmerende energie van amethist samen met de zonnige en dynamische energie van citrien. De steen laat verstand en gevoel met elkaar samenwerken, maakt creatief en zet aan tot actie. Ametrien vermindert stress en geeft het gevoel dat je controle hebt op de situatie waarin je zit. Hij zóu een positief effect kunnen hebben op chronische vermoeidheid volgens de kristallenleer. Een lief en mooi cadeautje voor iemand van wie je houdt.
Bij bestelling ontvang je een hartje soortgelijk aan het hartje dat je op de foto's ziet: allemaal prachtig geslepen en een spannend kleurverloop. Op de tweede foto zie je hem samen met een roze opaal hartje. De hartjes zijn 10mm lang.

Speciaal voor de verfijndere hangertjes kocht ik deze romantische, zilveren kettinkjes in. Allemaal leuk, die  geitenleren koorden in de shop, maar voor de allerkleinste hangertjes op bijvoorbeeld deze pagina, véél te stoer. Dat is natuurlijk mijn bescheiden mening. 😊 Deze kettinkjes halen de schattigheid van zo’n klein hartje nóg meer op.
Het kettinkje is 50 cm lang. Tip: kijk thuis even met een stukje wol van 50 cm hoe dat om jouw nek uitpakt.

Dit hart is werkelijk betoverend en verdient een topplek in huis bij degene die hem verovert. Tot die tijd staat hij fijn te shinen op de showtafel van De Edelstenenjungle. 
Graag stel ik je voor aan Druzy agaat! Hij is super toepasselijk in hartvorm geslepen. Want Druzy agaat zorgt naast de kalmerende en rustgevende werking die agaat heeft, ook voor zelfliefde en -acceptatie. Hij versterkt volgens de kristallenleer het verbeeldeingsvermogen en creativiteit. 
Dit hart is dan kostbaar, schroom niet om hem af en toe op te pakken en bij je te houden. Zijn prachtige 'schuim' zit muurvast en hij kan echt wel een meditatiemoment aan, als je hem tóch rustig vasthoudt. Op de foto's zie je het niet zo goed, maar het hart is wat hol. Het druzy-gedeelte zit echt ín het hart. En oh: vergeet niet zijn achterkant te bewonderen! 
Bij bestelling ontvang je het hart dat je op de foto’s ziet. Hij is 8x7x3 cm, weegt 211 gram en komt uit Brazilië.

Dit hart is werkelijk betoverend en verdient een topplek in huis bij degene die hem verovert. Tot die tijd staat hij fijn te shinen op de showtafel van De Edelstenenjungle. 
Graag stel ik je voor aan Druzy agaat! Hij is super toepasselijk in hartvorm geslepen. Want Druzy agaat zorgt naast de kalmerende en rustgevende werking die agaat heeft, ook voor zelfliefde en -acceptatie. Hij versterkt volgens de kristallenleer het verbeeldeingsvermogen en creativiteit. 
Dit hart is dan kostbaar, schroom niet om hem af en toe op te pakken en bij je te houden. Zijn prachtige kristalletjes zitten muurvast en hij kan echt wel een meditatiemoment aan, als je hem rustig vasthoudt. Op de foto's zie je het niet zo goed, maar het hart is wat hol, je zou kunnen zeggen dat het een kommetje is. En vergeet niet zijn achterkant te bewonderen! 
Bij bestelling ontvang je het hart dat je op de foto’s ziet. Hij is 9x8x3 cm, weegt 293 gram en komt uit Brazilië.

De steen van de liefde in de vorm van een hartje: hoe zoet! Rozenkwarts staat voor, jawel, liefde. Voor je vrienden, familie, goede collega's, maar ook voor liefde voor jezelf. 
Door zijn kleinere formaat past hij prima in je broekzak en huist zo de hele dag met je mee. Als je hem even uit je zak haalt om vast te houden, is ‘ie heerlijk voorverwarmd!
Deze lieve steen is eigenlijk fijn voor iedereen. Kind, hond, kat of oma, iedereen kan wel wat zachtheid gebruiken. 
Bij bestelling ontvang je een van de hartjes die je op de foto’s ziet. Uiteraard zijn ze allemaal heerlijke roze en mooi strak geslepen.

Kun je te veel gouden driehoeken in huis hebben? Als het aan De Edelstenenjungle ligt, NOOIT!
Deze gouden driehoek bestaat uit de drie knuffelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. De drie stenen samen zorgen volgens de kristallenleer voor rust, balans en harmonie. Alle drie behoren ze tot de kwartsfamilie. 
De rozenkwarts zorgt voor liefde, de bergkristal voor zuiverheid en de amethist voor een gevoel van bescherming. Hier en daar zie je een regenboogje in de bergkristal en amethist knuffelstenen. De stenen zitten in een zakje zodat je ze altijd handig bij elkaar hebt. Neem ze mee in je tas, uit logeren of leg ze onder je kussen voor een nacht liefde, harmonie en rust.
De knuffelstenen zijn 3,5 cm lang en komen uit Brazilië.

De steen van de liefde in de vorm van een hart: hoe zoet! Rozenkwarts staat voor, jawel, liefde. Voor je vrienden, familie, goede collega's, maar ook voor liefde voor jezelf. 
Als je graag mediteert met stenen of dat wil gaan doen, raad ik je deze echt aan. Hij voelt heerlijk zacht en is een fijn formaat voor in je hand om goed op te kunnen focussen. 
Deze lieve steen is eigenlijk fijn voor iedereen. Kind, hond, kat of oma, iedereen kan wel wat zachtheid gebruiken. 
De roze glimmert komt uit Madagascar en is zo'n vijf centimeter lang. Je krijgt een hart gelijkend aan het hart op de foto's. Allemaal prachtig geslepen en heerlijk roze.