Soms ben ik stenen even kwijt. Ik maak me dan nooit zorgen, want de ervaring leert dat ik ze later wel weer ergens vind. Zo kunnen stenen van mijn nachtkastje onbewust in mijn auto belanden en andersom. Maar nu moest ik toch echt de mensen te rade die die week op visite waren geweest. Het voorval: ik vond twee van mijn carneolen terug bovenop de verwarming. Zij aan zij lagen de handstenen daar heerlijk te warmtebaden. Wat bleek? Een vriendin had ze tijdens een bezoekje uit hun mandje gepakt, op de verwarming gelegd om er even later lekker warm mee in haar handen te zitten. In plaats van in het mandje, heeft ze de stenen keurig teruggelegd op de verwarming. Voor de volgende koudbloedige. Wat nou het leuke is? Instinctief deed de vriendin met de carneolen waar ze goed in zijn: opwarmen! Bij sommigen bestrijdt hij koude voeten wanneer ze de steen in bed vast hebben. De oude Grieken en Romeinen zagen het rode carneool al als symbool voor de helende en verwarmende werking van de zon. Vrouwen vlochten er kralen van in hun haar of droegen de steen verwerkt in een haarband. Naast de verwarmende werking, die de kristallenleer ook vandaag de dag aan de steen toedicht, geeft carneool kracht, energie en moed.
De vriendin heeft intussen van mij een flinke carneool cadeau gekregen die bij haar op de verwarming ligt óf in haar hand. Voor de koukleum-vaste bezoekers van De Edelstenenjungle, is deze prachtigerd te bestellen. Alleen al als je naar de foto kijkt, word je misschien al een beetje warm. Het is een steen die heerlijk in de hand ligt, glad aanvoelt en jawel, wonderbaarlijk genoeg warm. Ook als je hem net zoals ik NIET eerst op de verwarming legt. Bij bestelling ontvang je de steen die je op de foto’s ziet. De handsteen is 142 gram, zo’n 6 bij 5 bij 4 cm groot en komt uit Madagaskar.

Voor wie de enorme groene opaal bol net even té is zijn er hier deze cuties! Een heerlijk formaat om in je jaszak mee te nemen tijdens een boswandeling. Groene opaal verbindt met de natuur en laat je zo meer genieten van alle natuurpracht om je heen. Welk seizoen het dan ook is.
Deze knuffelsteen kan je helpen spanningen los te laten en geeft nieuwe energie. Groene opaal wil er wel eens voor zorgen dat je een oplossing vindt voor een probleem, doordat hij creativiteit stimuleert. Als ik je vertel dat groen opaal vrolijk maakt, ben je toch niet verbaasd? Check zijn felgroene jasje met heerlijke aardetinten aan kronkels en stippels erop! Naast dat hij opfleurt, is dit  een steen die je kan ondersteunen bij een gezonde eetstijl. Wijk je vaak uit naar de snackbar? Ervaar je moeheid? Ik zeg: doe die boswandeling met deze steen in je hand. 😊
Bij bestelling ontvang je een steen soortgelijk aan de stenen die je op de foto's ziet. Ze zijn zo'n 3 bij 3 bij 3 cm en allemaal met aandacht en liefde geselecteerd op een speels en spannend jasje. 

De kleinste Caribbean calcietjes die De Edelstenenjungle in zijn bezit heeft. Maar met minstens zulke interessante tropische landschappen erop afgebeeld als zijn grotere soorten die je in de webshop vindt! Voel je het tropische briesje al? De naam past perfect bij de steen en tóch is die misleidend: dit stukje pracht komt helemaal niet uit Carribisch gebied, maar uit Afghanistan!
Caribbean calciet is een vrij nieuwe vondst en bestaat uit oceaanblauwe calciet en lichtbruine tot witte aragoniet. Volgens de kristallenleer brengt deze steen intense rust. Een heerlijke steen om al kijkend bij weg te mijmeren dus. Hij kan je helpen te luisteren naar je intuïtie en kán telepathische vermogens helpen ontwikkelen.
Bij bestelling ontvang je een knuffelsteen soortgelijk aan die op de foto’s. Ze zijn zo’n 3 bij 3 bij 3cm.

Roze met de hoofdletter R. Rhodoniet is echt zo’n steen waarbij je je afvraagt hoe de natuur dit heeft kunnen maken. Door het diep roze lopen zwarte vlekpatronen en adertjes. Hier en daar zie je flashes als je de steen heen en weer beweegt. Niet alleen vandaag de dag wordt rhodoniet geroemd om zijn decoratieve uiterlijk. Nu vind je hem vaak in sieraden verwerkt, een tsaar in Rusland liet in de negentiende eeuw van rhodoniet een enorme sarcofaag bouwen voor zijn echtgenote. Het ding werd gehouwen uit één enorme brok en woog ongeveer 7 ton.
Liefdesverdriet? Rhodoniet kán psychische wonden helpen helen. Hij geeft vertrouwen en veerkracht bij grote veranderingen als ontslag of een plotselinge verhuizing. Deze zwart-roze schoonheid kalmeert bij heftige emoties en helpt verlegen mensen gemakkelijker uiten wat zij op het hart hebben.
De rhodonieten die ik ter adoptie heb wegen dan geen 7 ton, ook bij deze kleintjes spat de schoonheid en klasse ervan af. Bij bestelling ontvang je één van de knuffelstenen die op de foto’s te zien zijn. Ze zijn zo’n 2x2x1,5 cm en komen uit Australië, waar rhodoniet ook wordt gevonden. 

Dit is nou typisch zo’n steen waar je ín wil duiken! Om er een middagje in rond te dolfijnen. Check die intens diepblauwe kleur met goudkleurige pyrietspikkels… En dan klinkt zijn naam ook nog eens als een gedicht: lapis lazuli, wat ‘blauwe steen’ betekent.
Lapis lazuli is de steen voor vriendschap en liefde. Hij helpt je te uiten zoals je bent en jouw relaties te accepteren zoals ze zijn. De diepblauwe kleur wordt al eeuwen geassocieerd met wijsheid, verdieping en bezinning.
Lapis Lazuli is een steen die fijn is om mee te mediteren omdat hij voor innerlijke wijsheid kan zorgen en kalmerend werkt. Hij helpt je in moeilijke situaties een stap voorwaarts te zetten in plaats van angstig in een hoekje te blijven zitten. Kun jij wat extra zelfvertrouwen en optimisme gebruiken? Dan is deze knapperd met minstens zo’n knappe naam, misschien graag jouw bondgenootje. 
Bij bestelling krijg je één van de lazuli’s die je op de foto’s ziet. Ze zijn zo’n 3,5x2,5x2cm groot en komen uit Afghanistan.

Krijg jij ook gelijk zin in karamel als je naar deze knuffelstenen kijkt? Net snoepjes toch? Zijn zoete uitstraling geeft hij volgens de kristallenleer ook af aan energie. Aragoniet is een verwarmende steen met een zachte energie. Echt eentje voor gevoelige types want aragoniet is rustgevend, stabiliserend en sterk aarderd.  Een fijne steen om bij je te dragen als je je wel eens gestrest voelt van andere mensen om je heen. Deze vrolijkerd past prima in je broekzak.
Heb je kleine kinderen? Leg hem dan wel buiten hun bereik want zelfs op volwassen leeftijd is de associatie met snoep zomaar gelegd 😊 
Bij bestelling ontvang je een knuffelsteen soortgelijk aan die van de foto’s. Ze zijn zo’n 3x2x2cm en komen uit Peru.

Doorsta je een moeilijke periode of ken je iemand die zich even in een storm bevindt en wel wat bescherming kan gebruiken? Ik zeg: tijgeroog! De steen geeft kracht, moed en vertrouwen en kan je helpen een besluit te nemen als je volhardt in twijfelen. Tijgeroog werkt volgens de kristallenleer bij overprikkeling en zorgt voor een rustiger gevoel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Zo kun je hem heel mooi, al dan niet symbolisch, in een schoteltje leggen op een plank of kastje bij de voordeur. Of op het nachtkastje van je kind dat bang is voor spoken in de kast. Deze tijgeroog handstenen jagen alle spoken de buurt uit. Gráuw!
De handstenen vullen je hele handpalm en zijn daardoor goed te gebruiken voor meditatie. Hun gladde structuur en fijne pasvorm zorgen voor een fijn focuspunt. De stenen zijn vijf centimeter lang en komen uit Zuid-Afrika. Bij bestelling krijg je één van de stenen op de foto’s.

Prachtige rookkwarts handstenen met een heerlijke aardende energie! Ze zijn van a kwaliteit en daardoor hangt er wel een prijskaartje aan, maar kijk vooral even hoe helder ze zijn. Handstenen van dit formaat zijn heerlijk om mee te mediteren. Doordat ze je hele handpalm vullen en glad zijn, zorgen ze voor een goede focus tijdens jouw meditatiemoment.
Rookkwarts is een sterk beschermende en aardende steen. Ben je gestrest? Rookkwarts kan je helpen ontspannen, loslaten en accepteren. Volgens de kristallenleer biedt rookkwarts weerstand tegen stressvolle situaties en zorgt hij voor geestelijke veerkracht. Hierdoor kan hij ook (faal)angst verminderen. Rookkwarts stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.
De stenen zijn vijf a zes centimeter lang en zijn er in een donkere en een lichtere versie. Selecteer hieronder welke van de twee je hebben wilt. Rookkwarts is een doorzichtige steensoort met een glasachtige glans. Deze handstenen komen uit Brazilië.

Een must-have voor degenen die graag verdwalen in de schilderachtige structuren van edelstenen: hondentandamethist! Met een beetje fantasie ontdek je de vorm van hondentanden in de steen. En de gevorderde kijker ontdekt zelfs dorpjes gehuld in hemelse schapenwolkjes, een uitbarstende vulkaan of een vliegende vleesmuis. Mijmer er rustig op los met deze ontspannende zaksteen.
Hondentandamethist heeft nóg meer dan de gewone amethist een kalmerend en ontspannend effect. Dat komt door de kwarts in de steen, die verstrekt de werking van alle andere soorten stenen. Hondentandamethist bevat vaak sporen van hematiet, die zichtbaar zijn als de aardetonen in de steen.
Kun jij overdag wat ontspanning en kalmte gebruiken? Steek dan deze mooierd in je broekzak of bh. Door zijn platte vorm blijft hij op beide plaatsen prima zitten en geniet jij van de rustgevende werking van de steen.
Tip voor degenen die de hondentandamethist zaksteen willen laten pronken in hun interieur: leg hem vooral niet op een effen ondergrond. Door structuur met een andere structuur te combineren, versterken beide vormpjes elkaar. Leg deze zaksteen dus rustig op bijvoorbeeld decoratief mos en je zult zien dat de sprookjesachtige vormen in de hondentandamethist heerlijk meedoen met de kronkelvormen van het mos!
De steen is zo’n zes centimeter lang en komt uit Afrika. Je krijgt één van de stenen die op de foto’s te zien is.

Uitverkocht

Heliotroop knuffelsteen

€ 1,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Heliotroop knuffelsteen

€ 1,95

Wat een heerlijke steen is dit! Ik draag heliotroop nu al weken dagelijks en ben echt gek op deze donkergroene, rood gespikkelde krachtpatser. Een klant vroeg of ik eens kon uitkijken naar heliotroop voor haar. Ik kocht de steen in en het was helemaal niet liefde op het eerste gezicht. Hij valt namelijk wat weg tussen veel felgekleurdere en meer blinkende stenen. Pas als je hem apart in de hand neemt en hem eens goed bekijkt, zie je zijn schoonheid. De diepgroene kleur geeft gelijk een gevoel van kalmte, zonder dat de steen saai is: zijn rode ‘spettertjes’ her en der, ontstaan door ijzeroxide, geven hem een funky jasje. 
Heliotroop, ook wel bloedsteen genoemd, werkt volgens de kristallenleer activerend, opwekkend en geeft moed als je uitgeput en vermoeid bent. Naast dat hij vleugels kan geven, werkt hij ook kalmerend bij irritatie en vergroot zo je zelfbeheersing. De steen kan je helpen met grenzen stellen en je tegelijkertijd niet laten beperken door negatieve invloeden omdat hij flexibel maakt en je aanpassingsvermogen vergroot.
Heliotroop helpt mij persoonlijk voor het eerst niet te stoppen met hardlopen. Waar ik meestal veel te hard van stapel loop (letterlijk, ja) en dan afhaak omdat ik vind dat het niet snel genoeg gaat, houd ik me nu keurig aan mijn hardloopschemaatje en vind ik het nog ontspannend ook! Heliotroop helpt mij eraan herinneren dat ik soms even aan de teugel trek, maar ook dat ik gewoon weer die legging aantrek en ga. 😊
Misschien kan hij jou ook bijstaan in hetgeen waar je op zich energie van krijgt, maar niet altijd de puf voor hebt. En oh, last van woelige nachten? Draag ‘m eens een weekje ’s nachts onder je kussen en kijk of je rusitger slaapt en uitgeruster wakker wordt.
Bij bestelling ontvang je een steen soortgelijk aan die van de foto’s. Ze zijn allemaal door mij geselecteerd op hun schoonheid. Ze zijn zo’n twee centimeter lang en komen uit India.

Uitverkocht

Hematietkwarts handsteen

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Hematietkwarts handsteen

€ 6,50

Een sensatie om mee te mediteren, deze heerlijke handsteen! Je kán een warm tintelend gevoel ervaren als je hem in je hand houdt. Voel jij pas wat van een steen als hij op je tenen valt? Geeft niks, want de warm rode kleur van deze steen geeft je óók een warm gevoel. Hematietkwarts is bergkristal met insluitingen van het roodkleurige hematiet, wat de steen zijn warme kleur geeft. Je kan er echt ín kijken. De interne breuklijnen zorgen zo nu en dan voor een verrassende flash.
Hematietkwarts is een aardende en beschermende steen. Hij zorgt voor harmonie en kan helpen bij gevoelens van neerslachtigheid door je de positieve zaken des levens te laten inzien. Hij geeft een gevoel van zelfrespect en maakt daadkrachtig. Lukt het je niet jezelf die spreekwoordelijke schop onder de kont te geven? Probeer dan eens deze mooierd.
De foto’s doen de steen eigenlijk niet in hun volle schoonheid zien. Je mist echt de diepte en de flashes erop, die hem in het echt super interessant maken.
Je ontvangt de steen van de foto. Hij is 4x3x2,5cm en komt uit Madagascar.

Uitverkocht

Groene fluoriet handsteen

€ 9,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Groene fluoriet handsteen

€ 9,95

Wordt deze heerlijke handsteen jouw nieuwe meditatievriendje? Door zijn fijne formaat past hij goed in je handpalm. Omdat fluoriet creativiteit aanspreekt, kun je zomaar tijdens het mediteren inzichten krijgen waar je normaal niet zo één, twee, drie op zou komen. Deze glanzende, zachtgroene mooierd laat je out of the box denken.
Groene fluoriet werkt ontspannend en kalmerend. Ben je een vrij chaotisch type, maar wel verzot op denkwerk? Deze steen zou je dan zomer kunnen bijstaan. Fluoriet wordt ook wel de studiesteen genoemd, omdat hij ervoor kan zorgen dat je meer de grote lijnen ziet van het geheel. Hij biedt structuur en helpt je concentreren wanneer je met je neus in de boeken moet of wilt.
Bij bestelling ontvang je één van de stenen van de foto’s. Ze zijn 4x3x3cm en komen uit Madagascar.

Uitverkocht

Check deze knoepert 😊 Op het eerste gezicht is dit een ‘doodgewone’, maar prachtige agaat handsteen met mooie kleurtekeningen en guitige, plompe vorm. Maar het is niet zomaar agaat, dit is wateragaat. Oftewel enhydro agaat. Ik heb en paar van deze magische stenen weten te bemachtigen, hoe leuk is dat! Binnenin de steen zit een luchtkamer gevuld met water dat wel honderd- tot tweehonderdmiljoen jaar oud is. Toen de steen zich vormde, is het water ingesloten komen te zitten en vandaag de dag nog altijd daar.
Ik heb de stenen met de hand uitgezocht. Bij elke wateragaat zie he het water zitten als je de steen heen en weer beweegt. Als je hem schudt aan je oor, hóór je het klotsen. Zie je me al staan tijdens mijn selectie bij die wateragaten? 😊
Met een zaklampje of de zaklampstand van je telefoon, zie je het water nóg beter. Zo’n bijzonder idee! De stenen zijn handmatig zo dun mogelijk geslepen zodat je zo goed mogelijk het water ziet zitten.
Volgens de kristallenleer heeft wateragaat naast de kalmerende werking van agaat ook een sterk inzichtgevende eigenschap. Daarom is het een fijne steen om tijdens meditatie in je hand te houden. Op een zachte manier kan hij je laten inzien wat je bijvoorbeeld kan loslaten, teveel doet of te weinig. Zou je jezelf bijvoorbeeld in een bepaalde situatie een trap onder je eigen kont moeten geven? Dan kan wateragaat je dat laten realiseren.
Door zijn bijzonderheid en zeldzaamheid hoort wateragaat ook echt bij de verzamelaars in huis! En oh, leg hem niet in de vensterbank op het zuiden. Dan kan het water in de steen verdampen. Bij bestelling ontvang je de steen van de foto’s. Deze wateragaat handsteen komt uit Brazilië. Hij weegt 66 gram en is 6 bij 5 bij 3,5 cm.

Uitverkocht

Spectroliet handsteen

€ 18,00
Uitverkocht

Spectroliet handsteen

€ 18,00

Vind je labradoriet al betoverend? Spectroliet doet daar nog een schepje bovenop! Spectroliet is de wat zeldzamere variant van labradoriet. En hij heeft een nóg bonter kleurenpalet. Naast blauw, laat deze heerlijke handsteen ook goud, roze en paarstinten zien. Het is net alsof hij licht geeft. Of alsof hij in de fik staat, zo intens.
Ook energetisch is spectroliet een level hoger. Ben je erg gevoelig voor de gemoedstoestanden van anderen? Dat je blij de deur uitgaat maar aan het einde van de dag uitgeblust terugkomt omdat je teveel mensen om je heen hebt gehad? Dan kan deze vlammende held zomaar jouw beschermsteen zijn. Hij zuivert je van energieën van anderen. Ook stimuleert hij je spirituele ontwikkeling en werkt hij kalmerend in periodes van stress.
Bij bestelling krijg je de steen van de foto.  Deze prachtige schijf komt uit Madagascar en is 8 bij 5 cm en 2 cm dik.

Uitverkocht

Deze heerlijke handsteen voorziet jou van zijn zachte, vredige energie. De limoniet in de kwarts is een ijzerverbinding waaraan de zakstenen hun goudachtige kleur danken. Volgens de kristallenleer is limonietkwarts een sterk helende steen en daarom wordt hij ook wel Golden Healer genoemd. Heb je chronische pijn? Doe dan eens ademhalingsoefeningen met deze zaksteen in je hand. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat hij je pijn kan verzachten, als je je hiervoor openstelt. Maar heb je langere tijd fysieke klachten zonder dat je de reden weet? Go see the doctor!
Bij bestelling ontvang je de steen van de foto. Deze prachtige gouwe ouwe komt uit Madagascar en is 8 bij 5 cm en 2 cm dik.

Uitverkocht

Versteend hout knuffelsteen

€ 3,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Versteend hout knuffelsteen

€ 3,50

Draag deze knuffelsteen bij je in woelige tijden en ervaar een gevoel van rust. Versteend hout kalmeert, relativeert en werkt bijna troostend in situaties waarin je je wat ontheemd of niet thuis kunt voelen. De steen geeft een gevoel van welbehagen en welbevinden. Last van heimwee? Voel je je wat onrustig door een nieuwe situatie waarin je verkeert? Ik zeg: versteend hout!
De steen kan wel 225 miljoen jaar oud zijn, in ieder geval groeide dit vér voor de komst van de allereerste mens. Maar onder dezelfde zon als waar wij zijn opgegroeid. Magisch idee toch?
Bij bestelling ontvang je één van de stenen op de foto’s. Ze zijn zo’n 3x2,5x2,5cm groot en komen uit Madagascar.

Uitverkocht

Mookaïet handsteen 1

€ 3,50
Uitverkocht

Mookaïet handsteen 1

€ 3,50

Intens! Neem mookaïet in je hand en mijmer weg in vervlogen tijden. Deze herfstige handsteen vindt zijn oorsprong zo’n 125 miljoen jaar geleden in West-Australië. Dat gebied was toen nog zee in plaats van land. In de zee leefden eencellige, plankton-achtige beestjes met een uitwendig skelet van opaal. Door de generaties heen ontstond er langzaamaan een soort van massagraf op de zeebodem aan deze diertjes. De fossielen ervan kwamen bloot te liggen toen de zee zich terugtrok en het land ontstond zoals hoe we dat nu kennen in West-Australië. De lagen aan fossielen klonken in en versteenden zich tot, jawel, mookaïet. De steen werd gevonden vlakbij de rivier Mooka Creek en dankt zijn naam dus aan zijn vindplaats. De prachtige kleuren zijn ontstaan door insijpelend grondwater. Mookaïet wordt alleen gevonden bij de Mooka Creek. Mooka betekent in de taal van de Aboriginals ‘stromend water.’
De Aboriginals voelden zich aangetrokken tot de steen, die dezelfde kleuren ‘draagt’ als zij toentertijd: geel, rood en prachtige bruintinten. Tegenwoordig staat mookaïet je volgens de kristallenleer bij tijdens momenten van stress. Hij werkt dan kalmerend, helpt relativeren en je zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen. Bovendien kan hij je bijstaan als je je wel eens eenzaam voelt. Last van koude handen en voeten? Mookaïet líjkt niet alleen op een vlammetje, fysiek kán hij je daadwerkelijk verwarmen.
Deze handsteen is zo’n 5x3x2,5cm en komt dus uit Australië. Adopteer jij dit stukje magie uit een ver, ver, overzees verleden?

Uitverkocht

Roze toermalijn met lepidoliet

€ 18,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Roze toermalijn met lepidoliet

€ 18,00

Kijk deze heerlijke handsteen eens roze zijn met hier en daar een regenboogflash! Lepidoliet verjaagt negativiteit. Of die nou uit jezelf komt of uit de mensen om je heen. Lepidoliet bevat lithium, een stof die stemmingen stabiliseert. Daarom wordt deze steensoort binnen de kristallenleer ook wel gebruikt tegen depressieve klachten. Graag zeg ik hierbij dat als je serieuze klachten hebt: ga naar je huisarts. Een steen kan helpend zijn, maar is nooit de hoofdoplossing voor wat voor probleem dan ook.
De roze toermalijn in deze steen bevordert mededogen, tederheid, geduld en het gevoel ergens bij te horen. Voel je je wel eens alleen in wat je ervaart? Dan kan deze lieverd troostend werken en je wat zachter naar jezelf laten kijken in plaats van alleen maar veroordelend.
Bij bestelling ontvang je de rozerd van op de foto’s. Deze handsteen komt uit Madagascar en is 8 bij 5 cm en 2 cm dik.

Uitverkocht

Carneool handsteen 2

€ 20,90
Uitverkocht
Uitverkocht

Carneool handsteen 2

€ 20,90

Soms ben ik stenen even kwijt. Ik maak me dan nooit zorgen, want de ervaring leert dat ik ze later wel weer ergens vind. Zo kunnen stenen van mijn nachtkastje onbewust in mijn auto belanden en andersom. Maar nu moest ik toch echt de mensen te rade die die week op visite waren geweest. Het voorval: ik vond twee van mijn carneolen terug bovenop de verwarming. Zij aan zij lagen de handstenen daar heerlijk te warmtebaden. Wat bleek? Een vriendin had ze tijdens een bezoekje uit hun mandje gepakt, op de verwarming gelegd om er even later lekker warm mee in haar handen te zitten. In plaats van in het mandje, heeft ze de stenen keurig teruggelegd op de verwarming. Voor de volgende koudbloedige. Wat nou het leuke is? Instinctief deed de vriendin met de carneolen waar ze goed in zijn: opwarmen! Bij sommigen bestrijdt hij koude voeten wanneer ze de steen in bed vast hebben. De oude Grieken en Romeinen zagen het rode carneool al als symbool voor de helende en verwarmende werking van de zon. Vrouwen vlochten er kralen van in hun haar of droegen de steen verwerkt in een haarband. Naast de verwarmende werking, die de kristallenleer ook vandaag de dag aan de steen toedicht, geeft carneool kracht, energie en moed.
De vriendin heeft intussen van mij een flinke carneool cadeau gekregen die bij haar op de verwarming ligt óf in haar hand. Voor de koukleum-vaste bezoekers van De Edelstenenjungle, is deze prachtigerd te bestellen. Alleen al als je naar de foto kijkt, word je misschien al een beetje warm. Het is een steen die heerlijk in de hand ligt, glad aanvoelt en jawel, wonderbaarlijk genoeg warm. Ook als je hem net zoals ik NIET eerst op de verwarming legt Bij bestelling ontvang je de steen die je op de foto’s ziet. De handsteen 262 gram, zo’n 7 bij 6 bij 5 cm groot en komt uit Madagaskar.

Uitverkocht

Zonnesteen knuffelsteen

€ 2,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Zonnesteen knuffelsteen

€ 2,50

Check deze mooie zonnesteen blokjes! Een zachte steen voor een zachte prijs. Zonnesteen is een echte opvolijker, met zijn heerlijke zachte roze-oranje kleur. Met zijn insluitsels van rode hematiet lijkt de steen te glitteren.
Zonnesteen kan stemmingsverbeterend werken en levensvreugde, optimisme, daadkracht en zelfvertrouwen versterken. Sommige mensen met depressieve klachten gebruiken de steen als extra motivatie om uit hun kuil van ‘downheid’ te klimmen.
Een echt najaars- en wintervriendje, wat De Edelstenenjungle betreft. Laat jij je opwarmen door deze vrolijkerd? Je krijgt bij bestelling één van de zonnestenen op de foto’s. Ze komen uit India en zijn zo’n vier centimeter lang. Een fijn formaat om in je hand te houden.

Kun je te veel gouden driehoeken in huis hebben? Als het aan De Edelstenenjungle ligt, NOOIT!
Deze gouden driehoek bestaat uit de drie knuffelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. De drie stenen samen zorgen volgens de kristallenleer voor rust, balans en harmonie. Alle drie behoren ze tot de kwartsfamilie. 
De rozenkwarts zorgt voor liefde, de bergkristal voor zuiverheid en de amethist voor een gevoel van bescherming. Hier en daar zie je een regenboogje in de bergkristal en amethist knuffelstenen. De stenen zitten in een zakje zodat je ze altijd handig bij elkaar hebt. Neem ze mee in je tas, uit logeren of leg ze onder je kussen voor een nacht liefde, harmonie en rust.
De knuffelstenen zijn 3,5 cm lang en komen uit Brazilië.