Match dit super verfijnde armbandje met het roze opaal-harthangertje op deze pagina en geniet van de zachte, lieve energie. Doordat de steentjes facet geslepen zijn, knalt van alle kanten de schoonheid van dit gesteente je tegemoet.
Roze opaal is een lieve, zachte steen die je lucht en ruimte kan geven in je hoofd en hart. Door zijn kalmerende werking brengt hij emoties in balans en geeft hij een vredig gevoel. Wat gestresst en angstig op zijn tijd? Roze opaal kan bevrijdend werken. Ook ’s nachts. Sommigen slapen rustiger met roze opaal en hebben minder last van nachtmerries. Weet jij wie je blij kan maken met deze positivo-rozerd? Misschien wel jezelf.
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid en spannende kleurverloop. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

De blauwen glimmen je van alle kanten tegemoet, als je dit facet geslepen labradoriet armbandje draagt. Super verfijnd!
Labradoriet is een beschermende steen. Ben je sfeergevoelig en vind je het wel eens lastig je af te sluiten van alle emoties van andere mensen om je heen? Probeer dan eens deze knapperd.
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid en spannende kleurverloop. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

Powerrr! Maar wel hele verfijnde power. Zie hier de krachtpatser rode granaat in de vorm van een facet geslepen armbandje. Schattig én krachtig! Rode granaat geeft je een echte energy boost. Hij sleurt je ’s ochtends vroeg door de file en laat je, als je hem bewust draagt, zomaar een PR lopen op de 400 meter. Maar ook zorgt hij ervoor dat je het nét nog even trekt met energie je kroost voor te lezen voordat je zelf kan toegeven aan je vermoeidheid. Over slapen gesproken: draag ‘m niet vlak voordat je zelf naar bed gaat. Want dan kan het zo maar zijn dat je ineens nog van alles wilt doen, terwijl over zeven uur je wekken gaat. Dit armbandje kan een sportief cadeautje zijn voor iemand die je liefhebt. Of natuurlijk voor jezelf!  
Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan degenen die je op de foto’s ziet. Allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid. De steentjes zijn 4 mm in doorsnede.

Check deze prachtige rode jaspis armband met zijn warme dieprode kleur! Rode jaspis maakt vasthoudend, doelgericht en wilskrachtig volgens de kristallenleer. Het is een goede steen om tijdens het sporten bij je te dragen, maar ook erna zodat hij je eraan herinnert welk doel je jezelf ook al weer hebt opgelegd. De armband laat zich qua kleur en energie fijn combineren met de volijkmakende oceaan jaspis kogelarmband in de shop. Draag ze samen en kom ik een blijmoedige ‘lets-go-vibe’.
De kogeltjes zijn 4 mm in doorsnede en de armband komt uit Afrika. Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan die van de foto’s.

Zie ‘m eens knal paars zijn! Deze amethist kogelarmband is van een prachtige kwaliteit. Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Probeer dan gerust eens dit armbandje en draag hem ook eens ’s nachts. Amethist is een kalmerende steen en kan je bijstaan in het proces een slechte gewoonte te stoppen, mits je daarvoor open staat. Amethist is een fijne steen voor mens en dier, dus kijk er niet van op dat je hond, kat of papegaai wel heel erg gefixeerd is op je dieppaarse kogeltjes wanneer je hen kroelt. 😊 De ontspannende energie van deze armband laat zich trouwens fijn combineren met de eveneens rustgevende boomagaatkogelarmbanden in de shop. Draag ze samen en ervaar de hele dag een zen-gevoel.
De kogeltjes zijn 6 mm in doorsnede en de armband komt uit Brazilië. Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan die van de foto’s, allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun schoonheid.

Sereen en toch verassend met zijn groene stippel- en lijnpatronen in het wit. Aangenaam, dit is nou boomagaat! Boomagaat kan helpen je in je persoonlijke kracht te laten staan. Hij draagt bij aan een positief zelfbeeld en geeft doorzettingsvermogen. Op die manier beschermt hij je tegen negativiteit van anderen én van jezelf en kan hij overvloed aantrekken. Boomagaat heeft een sterke connectie met moeder aarde. Het is een aardende steen met een zachte energie die je een veilig en beschermd gevoel kan geven. Ook planten voelen zich prettig bij boomagaat. Sommigen leggen boomagaat tussen hun planten om hen sterk te houden.
De armband laat zich fijn combineren met de amethist kogelarmband in de shop. Zowel qua kleur als energie. Draag ze samen en geniet de hele dag van een heerlijk zen gevoel. 
De kogeltjes zijn 8 mm in doorsnede en de armband komt uit India. Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan die van de foto’s.

Vet CHIQUE! Ja, dat vindt De Edelstenenjungle van deze transparante, rookkleurige kralen. Warm, maar mét allure, deze kleur. Rookkwarts is een sterk beschermende en aardende steen. Ben je gestrest? Rookkwarts kan je helpen ontspannen, loslaten en accepteren. Volgens de kristallenleer biedt rookkwarts weerstand tegen stressvolle situaties en zorgt hij voor geestelijke veerkracht. Hierdoor kan hij ook (faal)angst verminderen. Rookkwarts stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevorderd de concentratie.
De armbanden komen uit Brazilië en de kogeltjes zijn 8mm in doorsnede. Bij bestelling ontvang je één van de armbanden op de foto’s. Ik zou zeggen: maak ontstressen chique 😊

Begeef jij je het liefst altijd in een harmonieuze sfeer? Dat kan 24 uur met deze gouden driehoek armbanden set! De gouden driehoek bestaat uit de drie stenen amethist, rozenkwarts en bergkristal. Samen zorgen zij voor een harmonieuze sfeer. Amethist werkt volgens de kristallenleer ontspannen en maakt dat je je veilig voelt. Rozenkwarts straalt een liefdevolle, zachte energie uit. En bergkristal zuivert de ruimte plus dat hij de werking van de andere stenen versterkt. Een ‘gouden’ combinatie dus!
De steentjes van de amethist- en bergkristalarmbanden vinden hun oorsprong in Brazilië en het rozenkwartsarmbandje komt uit Madagascar.

Met deze beauty aan je pols val je op! In tegenstelling tot ‘gewone’ amethist, kenmerkt chevron amethist zich door de prachtige, vaak hoekige tekeningen en zigzag lijnen van bergkristal door de amethist heen. Doordat de schakels lekker aan de maat zijn, is elk schakeltje een schilderijtje op zich.
Chevron amethist heeft dezelfde werking als amethist, maar dan sterker. Dat komt door de bergkristal in de steen, die versterkend werkt. Dus kun je overdag wel wat ontspanning en kalmte gebruiken? Draag dan de beschermende werking van amethist bij je in de vorm van deze prachtige armband.
Je ontvangt een armband soortgelijk aan het exemplaar op de foto en hij komt uit Brazilië. De stenen zijn geregen met stevig elastiek en hij past goed bij mensen met een normale tot brede polsdikte.

Voel je je wel eens down? Draag dan deze lieve opkikker! Met zijn wat zalmroze kleur en subtiele gouden glitters in de steentjes, is alleen de aanblik al verwarmend. Zonnesteen heeft een zachte, lieve energie en staat in de kristallenleer bekend om zijn stemmingsverbeterende werking. Zie je als een baksteen op tegen de herfst en/of winter? Met zonnesteen aan je pols houd altijd een beetje voorjaarskriebels.
De armbandjes komen uit Mali.

Summer vibes! Roze opaal maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig en spontaan. Ook staat hij voor liefde & passie. Alleen de aanblik van deze roze tinten maakt al vrolijk. Ik heb hem meegenomen in een behoorlijk maatje, van 10mm kogeltjes zodat je goed van elk 'schildersdoekje' (elk kogeltje is net een schilderijtje) kunt genieten. 
Deze armband komt uit Peru.

Kijk nou! Deze kleur is nóg dieper en intenser dan de amazoniet splitarmbandjes die ik laatst had ingeslagen. Amazoniet is een beschermende steensoort en daarnaast een echte kalmeerder.
Last van stemmingswisselingen? Dan kan amazoniet je helpen in balans te komen. Hij beschermt tegen negatieve energie in de breedste zin van het woord: van negatieve gedachtes bij jezelf tot en met electromagnetische straling.
Let wel op, als je handig denkt te zijn door de armband te dragen achter de computer. Je bént dan misschien beschermd  tegen electromagnetische straling, van typen komt weinig terecht in het begin: je blíjft namelijk kijken naar de prachtige, diepe kleuren om je pols!
Deze A-kwaliteit armband komt uit Peru en de kogeltjes zijn 10mm in doorsnee. Lekker wat body dus!

Turkoois brengt je in vervoering. Hij ademt de sfeer van azuurblauwe zeeën, witte stranden, warmte, en… ontspanning. Turkoois kan kalmeren, maar ook juist energie geven wanneer je er even doorheen zit. Voel je je down, dan kan dit armbandje wat verlichten.
De kristallenleer schrijft nogal wat genezende eigenschappen toe aan turkoois. Zo zou hij ontstekingsremmend zijn, vooral als het aankomt op mond- en keelgebied, én werkt de steen pijnstillend.
Turkoois is een zeldzame steen en wordt daarom nog wel eens in nepversie gespot. En wel in de vorm van geverfde magnesiet. Ook een erg fijne steen, maar niet als je hem niet bewust heb gekocht misschien. 😊
Geen zorg, deze heerlijke knalkleur-armband is harstikke echt! En oh, stap er niet mee onder de douche, hoor. Turkoois houdt niet van water!
Deze cutie komt helemaal uit China.

Dit is er ook weer zo eentje! Prachtig helder groen met hier en daar een aardetint. Dit armbandje heeft een warme uitstraling! Chrysophraas kan je helpen jezelf te accepteren zoals je bent: met al je goede én slechte kanten. Last van nare gedachtes ’s nachts? Hou hem eens om in bed. Chrysophraas kikkert op, ontstrest en is daarom ook goed te gebruiken om mee te mediteren.
Deze groene volijkerd is vrij zeldzaam en komt uit Australië.

 En oh, heb je een beetje een olijftint in je huidskleur? Doen!

Geen zomer zonder maansteen! Welke kleur je ook kiest, maansteen heeft altijd zijn warme tint. Zo ook deze splitarmband van witte maansteen. Draai je pols als de zon schijnt en je ziet vanalles glinsteren en verkleuren. Alle verschillende kleuren maansteen laten zich tof met elkaar combineren.
Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Hij zou de vruchtbaarheid en zwangerschap bevorderen. Leuk cadeautje voor iemand die zwanger is! Deze steentjes zijn vanuit India hierheen gekomen. 

Jongens, trap er niet in! Hartstikke nep, hij is van glas! En toch staat hij hier in de webshop te shinen. Want hij is donkerblauw. En hij heeft glitters! Plus dat hij een tof verhaal heeft: monniken maakten vroeger van glas deze 'steentjes', hun monnikenagaat. Om zo de verbinding tussen hemel & aarde te verkleinen. Halleluja! Praise Ye the Lord!

Uitverkocht

Amazoniet split armband

€ 1,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Amazoniet split armband

€ 1,50

Als een verkoelend briesje, zo voelt deze zachtgroene amazoniet armband van splitsteentjes. Amazoniet zorgt voor balans en kan beschermen tegen negatieve energie en electromagnetische straling. Sommigen dragen hem tegen hoofdpijn en ervaren dan dat hun klachten milder zijn. De Edelstenenjungle heeft gelukkig niet vaak hoofdpijn, maar alleen om zijn prachtige zachtgroene kleur met schakeringen blauw erin, kun je hem ook gewoon dragen!
Deze armband komt uit China. 

Uitverkocht

Bruine maansteen split armband

€ 1,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Bruine maansteen split armband

€ 1,50

Geen zomer zonder maansteen! Welke kleur je ook kiest, maansteen heeft altijd zijn warme tint. Zo ook deze splitarmband van bruine maansteen. Alle verschillende kleuren laten zich tof met elkaar combineren.
Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Hij zou de vruchtbaarheid en zwangerschap bevorderen. Leuk cadeautje voor iemand die zwanger is! En oh, hij komt uit Mali.

Uitverkocht

Tijgeroog armband

€ 2,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Tijgeroog armband

€ 2,00

Draag deze prachtige herfstige armband en je hebt je eigen beschermende mini-tijger bij je. Tijgeroog geeft kracht, moed en vertrouwen en kan je helpen een besluit te nemen als je volhardt in twijfelen. Tijgeroog werkt volgens de kristallenleer bij overprikkeling en zorgt voor een rustiger gevoel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Een fijne armband om te dragen voor bijvoorbeeld pubers die zich laten remmen door onzekerheid. Armbandje om en kom maar door met die spreekbeurt Duits!

Uitverkocht

Rode granaat armband

€ 4,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Rode granaat armband

€ 4,00

""Go, go go!" Rode granaat kan ervoor zorgen dat je een energie boost krijgt. Je krijgt de puf en de moed om gewoon door te gaan. Rode granaat beukt je grenzen van kunnen een etappe omhoog. Hij maakt creatief wat ervoor kan zorgen dat je in moeilijke situaties oplossingen vindt. Hij is één van de, letterlijk, hardste stenen die er bestaan. Is deze 'commando steen' iets voor jou? Tijdens het inkopen dacht De Edelstenenjungle aan zij die nog steeds thuiswerken en tegelijkertijd ook nog energie voor hun kids moeten hebben. Draag bij het avondrondje joggen eens een rode granaat armbandje. De Edelstenenjungle is benieuwd naar alle PR's :) 
Deze mooierd met zijn dieprode kleur komt uit Brazilië. 

Uitverkocht

Landschapsjaspis split armband

€ 1,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Landschapsjaspis split armband

€ 1,50

De naam landschapsjaspis verklaart zich vanzelf als je naar de armband kijkt. Zelfs in de kleinste steentjes, zoals in deze armband, is het niet moeilijk allerlei landschapjes aan aardetinten te ontdekken. Hij laat zich wat structuur en kleur betreft prachtig combineren met de chrysocolla armbanden, eveneens in de webshop. En ook de werkingen sluiten fijn op elkaar aan.
Landschapsjaspis is een beschermende en aardende steen en zet je met beide benen op de grond. Hij zet aan tot actie om je doelen te bereiken. Landschapsjaspis maakt assertief en verminderd angst voor conflicten. Hij is tevens een fijne meditatiesteen die je in contact kan brengen met je diepe innerlijk. Een dagje doelen bereiken voor de boeg? Ik zou zeggen: probeer ‘m eens!

Uitverkocht

Velen hebben in huis er in meerdere ruimtes één: een gouden driehoek bestaande uit de stenen amethist, bergkristal en rozenkwarts. Voor een harmonieuze, zuiverende en goede energie. Maar wat als je deze sfeer ook tijdens het inslaan van de boodschappen wil hebben? Op je werk? In de sportschool? In je moestuin? Draag ‘m dan gewoon bij je, in de vorm van deze gouden driehoek kogelarmband! Waar jij gaat, gaat de zachte energie van de gouden driehoek met je mee 😊

Uitverkocht

Labradoriet split armband

€ 4,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Labradoriet split armband

€ 4,95

Check deze prachtige labradoriet splitarmband! Omdat hij van A kwaliteit is, schittert hij erop los. De steentjes zijn behoorlijk groot. Zo is het diepe kleurenspel, waardoor de labradoriet bekend & geliefd is, niet te missen. Beweeg een béétje met je pols en ‘de blauwen’ vlammen op! Echt prachtig!
Labradoriet is een sterk beschermende steen volgens de kristallenleer. Hij zorgt als het ware voor een beschermlaagje om je heen. Zo voorkomt hij dat je teveel de negativiteit van anderen voelt. En dat mensen om je heen jouw energie wegnemen. De steen vermindert bovendien angst en geeft kracht en zelfvertrouwen. Onzeker en angstig op zijn tijd en standaard gevoelig? Dan is deze steen een aanrader. En ook als je minder met onzekerheden kampt en gewoon kickt op BLAUW, is labradoriet echt jouw steensoort!

Deze labradoriet komt uit Madagascar.

Uitverkocht

Zwarte toermalijn split armband

€ 6,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Zwarte toermalijn split armband

€ 6,00

Zwarte toermalijn is een echte beschermsteen. Hij beschermt tegen negatieve straling in de breedste zin van het woord. Van die altijd zeurende collega tot en met het ratelende bakbeest van de printer waar jij naast werkt, maar óók beschermt hij tegen je eigen negatieve gedachten. En vormt deze om in een positievere kijk.
Bovendien is zwarte toermalijn een aardende steen. En dat voel je al wel als je deze armband omdoet. Zo veilig als een dik donzen dekbed, zo voelt deze jongen.  
De steentjes zijn best flink en glimmen prachtig! Love this Brazilian stone!

Uitverkocht

Sodaliet armband

€ 7,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Sodaliet armband

€ 7,50

Deze mooie diepblauwe kogels zijn met hun kronkelende witte addertjes prachtige mini-landschapjes aan je pols. Een steen voor altijd en voor jong en oud. Sodaliet is een troostende steen. Hij zwakt gevoelens van verdriet af als zachte regen in je gezicht. De steen kan je situaties laten aanvaarden zoals ze zijn en helpt je trouw te zijn aan jezelf.
De armbanden komen uit Brazilië en de kogeltjes zijn 8mm in doorsnede. Komt één van deze knapperds aan jouw pols shinen?

Uitverkocht

Chrysocolla splitarmband

€ 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Chrysocolla splitarmband

€ 5,00

Als een wilde branding, zoveel mooie kleuren blauw heeft deze chrysocolla split armband. Jawel, de witte schuimkoppen kun je er ook bij fantaseren door de wolkerige witten in de steentjes!
Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en heeft zowel een activerende als een kalmerende werking. Voel je je moe en futloos, dat geeft de steen kracht en zet hij aan tot actie. Ben je nerveus of gespannen? Dan werkt hij kalmerend en verlicht hij geprikkeldheid en stress. Eigenlijk de ideale steen voor mensen zich nogal eens vermoeid voelen en schommelen in gemoedstoestand. Chrysocolla helpt nare emoties als schuldgevoel en (liefdes)verdriet verzachten. Fysiek zou de steen  krampopheffend werken, bijvoorbeeld tijdens je menstruatieperiode.
De armband komt uit Zaïre en is bovenal ontzettend mooi! Er zitten zelfs rood- en paarstinten in! Oké, ik hou op 😊

Uitverkocht

Oceaan jaspis kogelarmband

€ 6,30
Uitverkocht
Uitverkocht

Oceaan jaspis kogelarmband

€ 6,30

Draag de vrolijke energie van oceaan jaspis de hele dag met je mee! Een armband waar je als je niet uitkijkt de hele dag verliefd naar blijft kijken. Hij is zowel koel als warm van kleurtoon, met zijn frisse blauwtinten, diepe groene, okergele en rozetinten. Elk kogeltje is een karakter op zich. Oceaan jaspis staat voor ontspanning, zelfexpressie, genieten van het leven en loslaten van negativiteit en stress. Deze armband laat zich qua kleur en energie heerlijk combineren met de kalmerende amazonietarmbanden in de shop. Wil je meer actie naast de positieve energie van de oceaan jaspis in plaats van kalmte? Combineer hem dan met de rode jaspis kogelarmband.
De kogeltjes zijn 8 mm in doorsnede en de armband komt uit Madagaskar. Bij bestelling ontvang je een armbandje soortgelijk aan die van de foto’s, allemaal door mij persoonlijk geselecteerd op hun vrolijkheid.